Hulp of advies nodig? Wij ondersteunen Euretco-leden van A tot Z

Heb je hulp of advies nodig? Euretco Fashion bestaat uit een team van 40 specialisten op elk gebied van liquiditeitsbegrotingen, omzetdata, collectiekeuze tot omnichannel, marketing en private labels. We ondersteunen Euretco-ondernemers met advies, uitvoering, technische ondersteuning, groepssamenwerkingen en nog veel meer.

Kunnen we je ergens mee helpen? Neem contact op met je accountmanager, stuur een mail naar euretcofashion@euretco.com of bel (0)33 253 29 11, dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Echte verhalen van Fashion ondernemers

Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland begon in 1937 als plaatselijke textielwinkel en groeide uit tot een multibrandstore van 4000 m2 met een grote regiofunctie. Al sinds 1936 is de onderneming via rechtsvoorganger Samen Sterk lid van Euretco.

Nieuws Fashion

De 2019-editie van woMENspiration vond plaats op het grootscheepse SS Rotterdam. Een reusachtig stoomschip, dat als gastlocatie diende voor ruim 400 mode-ondernemers. Mike Spoelder (Euretco Fashion) opende de middag en gaf aansluitend het woord aan Christine Boland (trendanalist), die met haar presentatie ‘Being Human’ een inkijkje gaf in de consumer trends voor 2020 en verder. Edwin van den Hoek en Sara Kroos gaven een verdere invulling aan de middag en avond.