Hulp of advies nodig? Wij ondersteunen Euretco-leden van A tot Z

Heb je hulp of advies nodig? Euretco Fashion bestaat uit een team van 40 specialisten op elk gebied van liquiditeitsbegrotingen, omzetdata, collectiekeuze tot omnichannel, marketing en private labels. We ondersteunen Euretco-ondernemers met advies, uitvoering, technische ondersteuning, groepssamenwerkingen en nog veel meer.

Kunnen we je ergens mee helpen? Neem contact op met je accountmanager, stuur een mail naar euretcofashion@euretco.com of bel (0)33 253 29 11, dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Echte verhalen van Fashion ondernemers

Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland begon in 1937 als plaatselijke textielwinkel en groeide uit tot een multibrandstore van 4000 m2 met een grote regiofunctie. Al sinds 1936 is de onderneming via rechtsvoorganger Samen Sterk lid van Euretco.

Nieuws Fashion

Euretco en Modefabriek sluiten zich aan als event partners bij de door Fashion Cloud georganiseerde ​Digital Fashion Week, die 28-30 juli plaatsvindt. Het digitale beursconcept geeft mode-ondernemers de mogelijkheid gedurende drie dagen een overzicht te krijgen van nieuwe collecties van merken en inspiratie op te doen.