Euretco Buying Days by Style&Dress Man&Zo

Euretco Buying Days is een andere beurs dan je van ons gewend bent. Deze beurs is puur gericht op het schrijven van orders. Er zijn diverse maatregelen waardoor de beurs coronaproof is.

We hebben er lang over nagedacht: moeten we de beurs laten doorgaan of niet? Mede dankzij jouw input (bedankt voor het invullen van de vragenlijst!) zijn we erover uit: er komt een beurs op maandag 24 & dinsdag 25 augustus. Mét maatregelen, zodat de beurs coronaproof is. 

De beurs (Style&Dress Man&Zo) is anders dan je van ons gewend bent. In plaats van het opdoen van inspiratie, is deze beurs gericht op het schrijven van orders. Velen van jullie gaven aan dat het echt een meerwaarde is om op één dag bij verschillende leveranciers langs te kunnen. Deze beurs heeft dan ook een andere naam:

Euretco Buying Days by Style&Dress Man&Zo

Wat hebben we gedaan, zodat de beurs coronaproof is?

  • Er is voldoende desinfecterende handgel aanwezig.
  • Er is een aangepaste looproute.
  • Het is alleen mogelijk om op te geven voor één dag: óf maandag óf dinsdag.
  • Je kunt met maximaal twee personen per winkel de schrijfbeurs bezoeken.
  • Toegang is exclusief voor Euretco-leden.
  • Er zijn coronaproof lunchpakketten.

Toegang is alleen mogelijk met een e-ticket. Deze ontvang je na aanmelding in jouw mailbox. 

Aanmelden voor de beurs kan hier: AANMELDEN

We hopen je te zien tijdens de Euretco Buying Days. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust naar euretcofashion@euretco.com

Uw contactpersoon
Thera Jonge Poerink

Thera is het aanspreekpunt met betrekking tot events binnen Euretco Fashion

Functie Management Assistant
Telefoon +31 33 253 2705
Mobiel +31 6 50 61 19 43
E-mail t.jongepoerink@euretco.com
Echte verhalen van Fashion ondernemers

Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland begon in 1937 als plaatselijke textielwinkel en groeide uit tot een multibrandstore van 4000 m2 met een grote regiofunctie. Al sinds 1936 is de onderneming via rechtsvoorganger Samen Sterk lid van Euretco.

Nieuws Fashion

GS1, Euretco, Inretail en Modint zetten een belangrijke stap naar transparante communicatie over duurzaamheid. In de nieuwste versie van GS1 Fashion Base zijn de belangrijkste duurzaamheidskenmerken opgenomen. Deze kunnen gebruikt worden bij productinformatie voor diverse communicatiekanalen.