Het verhaal van Born with Appetite

Het private label Born with Appetite biedt een onderscheidende collectie tegen een ruime marge. Het label wordt exclusief geleverd aan ondernemers die zijn aangesloten bij Euretco. Door onvervalst vakmanschap te combineren met vernieuwende stoffen en het toepassen van originele details ontstaat er elk seizoen een onderscheidende collectie.

Born with Appetite is begin 2014 ‘geboren’. Born met de missie om de mannen in het Nederlandse straatbeeld smaakvoller (Appetite) te kleden.

De collecties zijn geïnspireerd op de authentieke kleermakersgedachte. Door onvervalst vakmanschap te combineren met vernieuwende stoffen en het toepassen van originele details ontstaat er elk seizoen een onderscheidende collectie. 

De collectie is opgebouwd vanuit een ‘smart-casual’ gedachte. Een goed uitgewerkt colbert met een jonge slanke pasvorm gecombineerd met een leuk shirt, op een mooie chino of denim. Dat is het DNA van Born with Appetite. 

Born with Appetite legt de focus op polo’s, truien, shirts en colberts.

Uw contactpersoon
Joris Gerrits
Functie Sr. Accountmanager
Telefoon
Mobiel +31 (0)6 22 64 03 49
E-mail jpj.gerrits@euretco.com
Echte verhalen van Fashion ondernemers

Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland begon in 1937 als plaatselijke textielwinkel en groeide uit tot een multibrandstore van 4000 m2 met een grote regiofunctie. Al sinds 1936 is de onderneming via rechtsvoorganger Samen Sterk lid van Euretco.

Nieuws Fashion

GS1, Euretco, Inretail en Modint zetten een belangrijke stap naar transparante communicatie over duurzaamheid. In de nieuwste versie van GS1 Fashion Base zijn de belangrijkste duurzaamheidskenmerken opgenomen. Deze kunnen gebruikt worden bij productinformatie voor diverse communicatiekanalen.

Zo sluit ik me aan bij Born with Appetite
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.