Het verhaal van Blue Rebel

Blue Rebel is geïnspireerd op het verleden met de authentieke wassingen, maar ook vol details passend bij de eigenzinnigheid van youngsters die hun eigen weg gaan. De collectie bestaat uit de Red Label jeans met gedurende het gehele jaar verkrijgbare tijdloze wassingen en fits én de seizoenscollectie vol trends in shirts, sweaters, dresses, jackets, skirts, tops en shorts.

De collectie is onderdeel van en wordt geproduceerd door de joint venture onderneming Retail Tribes waarmee Euretco nauw samenwerkt. Euretco ondersteunt bij de verkoop en marketing van Blue Rebel. Daarmee is een ijzersterke combinatie verantwoordelijk voor de groei van Blue Rebel.

Blue Rebel richt zich op stoere jongens en meiden, die Betties en Dudes worden genoemd. De straatcultuur van het New Yorkse stadsdeel Brooklyn is de grootste inspiratiebron voor het merk. De jeans vormen de kern van de collectie. Twee keer per jaar wordt hier een volledig assortiment aan bottoms en tops aan toegevoegd. Volledig afgestemd op de Red Label jeans en op de street wear trends en kleuren. 

Bij Blue Rebel hoort een pakket aan POS materialen, marketing en beeldmateriaal voor digitaal gebruik. 

 

Uw contactpersoon
After Sales

De afdeling After Sales is het eerste aanspreekpunt binnen Fashion voor Babyface en Blue Rebel .

Functie After Sales
Telefoon +31 33 253 2662
Mobiel
E-mail aftersaleselc@euretco.com
Echte verhalen van Fashion ondernemers

Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland begon in 1937 als plaatselijke textielwinkel en groeide uit tot een multibrandstore van 4000 m2 met een grote regiofunctie. Al sinds 1936 is de onderneming via rechtsvoorganger Samen Sterk lid van Euretco.

Nieuws Fashion

Het kinderjeansmerk Blue Rebel van Euretco heeft een nieuwe eigenaar gevonden in Retail Tribes. Het Haarlemse bedrijf Retail Tribes heeft een jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van ontwerp en productie van kinder- en babykleding. Euretco is medeaandeelhouder van Retail Tribes. In Retail Tribes vindt het merk een stevige partij die zorgt voor een solide voortzetting van de ontwikkeling die het label doormaakt.

Zo sluit ik me aan bij Blue Rebel
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.