Het verhaal van Babyface

Eigenzinnig, stoer, een goede prijs-kwaliteitverhouding en een sterk eigen merkbeeld…dat is het succes van Babyface. Babyface is er voor de allerkleinste wereldburger opgroeiend tot eigenwijze dreumes. Babyface biedt naast een sterke collectie een volledig pakket aan POS-materialen, product- en campagneafbeeldingen en andere promotiematerialen.

Bij de collectie van Babyface draait alles om een comfortabele pasvorm, goede kwaliteit, eenvoudig te combineren, grappige details en creativiteit. Daarnaast staat duurzaam en verantwoord produceren heel hoog in het vaandel bij Babyface.

Babyface newborn
Lief, eigenwijs, in zachte materialen maar bovenal praktisch en comfortabel. Babyface Newborn is verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 74 en heeft alles wat voor een baby belangrijk is.

Babyface toddler
Voor de eigenzinnige dreumes die de wereld ontdekt: speels, stoer en altijd prima onderling te combineren. Een collectie in de maten 74 tot en met 116.

 

Uw contactpersoon
After Sales

De afdeling After Sales is het eerste aanspreekpunt binnen Euretco Fashion voor de merken en labels Babyface, Pebble Stone en Blue Rebel.

Functie After Sales
Telefoon +31 33 253 2662
Mobiel
E-mail aftersaleselc@euretco.com
Echte verhalen van Fashion ondernemers

Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland begon in 1937 als plaatselijke textielwinkel en groeide uit tot een multibrandstore van 4000 m2 met een grote regiofunctie. Al sinds 1936 is de onderneming via rechtsvoorganger Samen Sterk lid van Euretco.

Nieuws Fashion

De 2019-editie van woMENspiration vond plaats op het grootscheepse SS Rotterdam. Een reusachtig stoomschip, dat als gastlocatie diende voor ruim 400 mode-ondernemers. Mike Spoelder (Euretco Fashion) opende de middag en gaf aansluitend het woord aan Christine Boland (trendanalist), die met haar presentatie ‘Being Human’ een inkijkje gaf in de consumer trends voor 2020 en verder. Edwin van den Hoek en Sara Kroos gaven een verdere invulling aan de middag en avond.

Zo sluit ik me aan bij Babyface
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.