Euretco Fashion


De modebranche ontwikkelt zich snel en verandert continu; daarom wordt veel van u als ondernemer gevraagd. Euretco Fashion wil u hierbij graag ondersteunen met adviezen, diensten, concrete acties en nog veel meer. Uiteindelijk draait het om het succes op de winkelvloer, en daarmee om uw rendement. Voor het dames-, heren-, baby- en kinderkledingsegment ontwikkelt Euretco Fashion eigen private labels.

Euretco Fashion informeert u over de ontwikkelingen van bestaande en nieuwe merken. Ook inspireren wij u met actuele modetrends en beurzen. We volgen de verschillende modesegmenten, merken en artikelgroepen op de voet en geven u uitleg over leverings- en verkooppatronen. Het resultaat is een persoonlijk inkoopplan en assortimentsadvies.

Samenwerken in zes argumenten:

  1. Markt- en trendinformatie: de laatste ontwikkelingen in de modebranche
  2. Financieel voordeel: inkoopkortingen en Centraal Betalen
  3. Bedrijfsvergelijking met de Euretco Retail Monitor: essentiële informatie over marges, doorverkoop en rentabiliteit op merkniveau
  4. Inkoop- en assortimentsadvies: goede mix van opkomende en gevestigde merken
  5. Marketing, reclame en winkelbeeld: meer klanten in uw winkel
  6. Advies, trainingen en workshops: aandacht voor alle facetten van het ondernemen


Twee keer per jaar, vlak voor de start van het inkoopseizoen organiseren we inspirerende bijeenkomsten met alle nieuwe trends. Bekijk hieronder een inspirerend filmpje van het event What’s Next / Reset Your Mind!