Het verhaal van Decorette

Een van de oudste franchiseformules in Nederland is de landelijke keten Decorette die al sinds 1972 bestaat. Met ruim 40 vestigingen in Nederland heeft Decorette de hoogste naamsbekendheid in de branche. 

Woonatelier is een unieke Decorette-formule met een compleet woonmode-assortiment. Decorette-ondernemers onderscheiden zich door hun kennis, service en vakmanschap en adviseren consumenten met een persoonlijk interieurconcept op maat. Sfeer en gemak zijn kernbegrippen in de Decorette-filosofie, ondersteund door de eigen montage- en stoffeerdienst van de ondernemers.

Het aanbod bestaat uit raamdecoratie, zonwering, gordijnen, vloerbedekking, verf en behang, aangevuld met accessoires. Het assortiment met de laatste trends, is opgebouwd uit verschillende stijlen en prijsniveaus. Naast ons eigen Decorette-kwaliteitsmerk, voeren we gerenommeerde merken zoals Luxaflex, Eijffinger en Flexa.

Bouwmarkt Multimate Eindhoven opende in 2015 de eerste Decorette shop-in-shop. Met veel beleving, inspiratie, lef én een plek waar consumenten terechtkunnen voor goed en professioneel advies. Decorette groeit en daarmee ook de shops-in-shop bij Multimate die al mogelijk zijn vanaf zo’n 100 tot 150 m2.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de Decorette winkel in de Hubo te Nieuw Amsterdam.
Klik hier voor een sfeerimpressie van de Decorette winkel in de Multimate te Enschede.

Uw contactpersoon
Daniëlle de Haas
Functie Accountmanager Decorette
Telefoon +31 (0)33 253 2848
Mobiel +31 (0)6 51 12 20 13
E-mail d.dehaas@euretco.com
Echte verhalen van Doe het zelf ondernemers

“Mijn opa begon net na de oorlog met een timmerbedrijf, met een eigen zagerij. Vanwege gezondheidsproblemen is hij in 1967 een winkel gestart. Van 100 m2 toen is de winkel in de loop der jaren uitgegroeid tot 4000 m2, met twee formules: Multimate en Otak. Doe-het-zelf en wonen onder één dak blijken elkaar prima aan te vullen en versterken, waarbij de mannen meestal kiezen voor het eerste en de vrouwen voor het tweede.”

Nieuws Euretco Doe het zelf

Onlangs heropenden 3 winkels door het hele land hun deuren van Breezand, Bilthoven tot aan Heythuysen.

Zo sluit ik me aan bij Decorette
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.