Woningtextiel

Onze private label-collectie vormt de basis van onze samenwerking en betreft een huismerk van hoge kwaliteit met een uitstekende marge en sterk onderscheidend vermogen.

U voert deze commercieel krachtige collectie exclusief binnen uw eigen verzorgingsgebied. Daarbij bepaalt u zelf welke samenwerkingsvorm het beste bij u en uw winkel past, want samenwerken binnen Euretco Woningtextiel kan op verschillende niveaus. Voorop staat dat wij u zoveel mogelijk werk en zorg uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw klanten.

Wilt u dat we de marketingactiviteiten voor u regelen? Dat kan met onze à la Carte-optie waarin uw winkel en private label-collectie centraal staan in een aantrekkelijke folder die in uw verzorgingsgebied wordt verspreid. Samenwerking met een van onze formules betekent voor u als ondernemer het summum van ontzorging. Voor de formules Binnen en Vivante zijn we partnerships aangegaan met de beste leveranciers op hun gebied.

Kiest u voor een van onze formules, dan kiest u voor een totaaloplossing, inclusief winkeluitstraling, inspiratie en vanzelfsprekend exclusiviteit. Alle communicatie-uitingen worden centraal voor u geregeld, zowel via folders en andere gedrukte media als online.

Vivante

Het Vivante-concept wordt gedragen door binnenhuisadviseurs. Ze combineren gemak en een eigen stijl en richten zich op consumenten die hoge eisen stellen aan woninginrichting. Lees meer

BINNEN

Dé winkelformule voor de moderne vloeren- en raamdecoratiespecialist is BINNEN. Kiest u voor deze formule dan is de woonactieve consument uw doelgroep en staan advies, inspiratie, kwaliteit en... Lees meer

À la Carte

Meer dan zestig woningtextielondernemers maken gebruik van het modulaire marketingsysteem à la Carte. U heeft de keuze uit verschillende modules die variëren van... Lees meer

CC by JAB

Deze hoogwaardige collectie in-betweens en vitrages wordt gevoerd door tweehonderd Euretco-ondernemers.
Lees meer

Basis private label

Binnen de basis private label heeft u de keuze uit drie verschillende collecties met hun eigen specifieke uitstraling: Impressions, Living’s Tone en Kijken Kiezen & Kleuren.

Lees meer

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Directiesecretaresse Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De familie zit al decennialang in het woninginrichtersvak. Van het begin af aan is de projectenmarkt heel belangrijk geweest, maar is het omzetaandeel binnen de consumentenmarkt groeiende. Mari Frunt, vernoemd naar René’s vader, is een complete woninginrichtingszaak in Rosmalen.

Nieuws Wonen

Maandag 9 januari vond in De Woonindustrie in Nieuwegein de Topform-dealervergadering plaats. Daar werd de strategie van het meubelmerk richting 2020 gepresenteerd. Enkele opvallende elementen: de samenwerking wordt hechter, de slagkracht groter en de marges voor de dealers hoger.