Het verhaal van Vivante

Het Vivante-concept wordt gedragen door binnenhuisadviseurs die gemak en een eigen stijl combineren en zich richten op consumenten met hogere eisen op het gebied van woninginrichting. Het concept geeft ondernemers de tijd om maximale aandacht te geven aan de klant en het marktgebied. Mede hierdoor presteert Vivante beter dan het branchegemiddelde.

De nieuwe Vivante-campagne is gebaseerd op de klantreis die de consument maakt, van prospect via klant naar ‘fan’. Voor elke fase zijn specifieke marketinginstrumenten ontwikkeld, met inzet van onder meer folders, flyers, persberichten, nieuwsbrieven, stoepbordposters, banners, Google AdWords en sociale media zoals Pinterest en Facebook. Alle communicatiemiddelen worden gebruikt om de consument op de juiste plaats en het juiste moment te bereiken.

Vivante zet sterk in op de online customer journey – met elementen als een lookbook, afspraken- en reviewmodule - en kent een onderscheidende microsite voor aangesloten ondernemers. Deze microsite maakt hen goed zicht- en vindbaar en wordt in samenwerking met de kernleveranciers van content voorzien. De fysieke winkel moet een afspiegeling zijn van de online beleving van de consument die in alle Vivante-uitingen centraal staat.

 

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Directiesecretaresse Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De familie zit al decennialang in het woninginrichtersvak. Van het begin af aan is de projectenmarkt heel belangrijk geweest, maar is het omzetaandeel binnen de consumentenmarkt groeiende. Mari Frunt, vernoemd naar René’s vader, is een complete woninginrichtingszaak in Rosmalen.

Nieuws Wonen

Maandag 9 januari vond in De Woonindustrie in Nieuwegein de Topform-dealervergadering plaats. Daar werd de strategie van het meubelmerk richting 2020 gepresenteerd. Enkele opvallende elementen: de samenwerking wordt hechter, de slagkracht groter en de marges voor de dealers hoger.

Zo sluit ik me aan bij Vivante
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.