Het verhaal van Slaapkenner

Voor u als ondernemer is samenwerking binnen Slaapkenner het summum van ontzorgen. Voor ondernemers met slapen als specialisme (speciaalzaken en volwaardige deelspecialisten) is Slaapkenner een formule in het midden- tot hoge segment.

De collectie bestaat uit een mix van de onderscheidende private labels Optisleep, A-Sleep en Nox, aangevuld met verschillende A-merken uit de branche. De meeste private labels zijn ook voor niet-Slaapkenner ondernemers beschikbaar. Slaapkenner maakt sinds 1973 deel uit van de Vereniging van Erkende Slaapkenners.

Ondernemers die zich aansluiten bij Slaapkenner ontvangen daarbij een volledig omnichannel marketingpakket voor een optimale vindbaarheid als local hero op internet. Een belangrijk onderdeel is de microsite die de collectie met actuele prijzen presenteert. Een lookbook inspireert consumenten die online een afspraak kunnen maken. Door deze microsite aan uw huidige website te koppelen, wordt uw vindbaarheid nog groter. U kunt het basispakket uitbreiden met bijvoorbeeld een bannercampagne. Voor een complete crossmediale aanpak is een uitgebreid online en offline promotiepakket beschikbaar met folders, advertentiecampagnes, stoepbordposters, prijskaarten en filmpjes voor narrowcasting in uw winkel.

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Directiesecretaresse Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De familie zit al decennialang in het woninginrichtersvak. Van het begin af aan is de projectenmarkt heel belangrijk geweest, maar is het omzetaandeel binnen de consumentenmarkt groeiende. Mari Frunt, vernoemd naar René’s vader, is een complete woninginrichtingszaak in Rosmalen.

Nieuws Wonen

Maandag 9 januari vond in De Woonindustrie in Nieuwegein de Topform-dealervergadering plaats. Daar werd de strategie van het meubelmerk richting 2020 gepresenteerd. Enkele opvallende elementen: de samenwerking wordt hechter, de slagkracht groter en de marges voor de dealers hoger.

Zo sluit ik me aan bij Slaapkenner
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.