Het verhaal van Flits, World of Living en Studio Relax

Wie alle opties wil openhouden, kiest voor modules.

Onder de namen Flits, World of Living en Studio Relax biedt Euretco u verschillende, op zichzelf staande shopconcepten van elk 150m² in verschillende prijssegmenten. Elk concept sluit aan op een van de vijf stijlwerelden: At Home, Style, Today, Trend en Tomorrow. Aanvullend op deze concepten kunt u een accessoirespakket afnemen. De concepten zijn modulair ontwikkeld zodat combineren eenvoudig is. Met behoud van uw eigen identiteit vormt u zo een private label in assortiment, winkelpresentatie en marketingcommunicatie.

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Directiesecretaresse Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De familie zit al decennialang in het woninginrichtersvak. Van het begin af aan is de projectenmarkt heel belangrijk geweest, maar is het omzetaandeel binnen de consumentenmarkt groeiende. Mari Frunt, vernoemd naar René’s vader, is een complete woninginrichtingszaak in Rosmalen.

Nieuws Wonen

Maandag 9 januari vond in De Woonindustrie in Nieuwegein de Topform-dealervergadering plaats. Daar werd de strategie van het meubelmerk richting 2020 gepresenteerd. Enkele opvallende elementen: de samenwerking wordt hechter, de slagkracht groter en de marges voor de dealers hoger.

Zo sluit ik me aan bij Flits, World of Living en Studio Relax
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.