Het verhaal van Dorminette

In het middensegment is Dorminette in uw winkel een welkome aanvulling op een instapcollectie. Dorminette is een huismerk van hoge kwaliteit met een uitstekende marge en een sterk onderscheidend vermogen.

De Dorminette-collectie bestaat uit boxsprings, lattenbodems, matrassen, kussens, dekbedden en bedtextiel. U voert deze commercieel krachtige collectie binnen uw eigen verzorgingsgebied, waarbij u kunt kiezen uit de modules Comfort en techniek, Dekbedden en hoofdkussens of Bedtextiel. Alle combinaties zijn mogelijk. Als ondersteuning van uw marketingactiviteiten kunt u gebruikmaken van promotiemateriaal en exposure op de speciale Dorminette-website.

 

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Directiesecretaresse Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De familie zit al decennialang in het woninginrichtersvak. Van het begin af aan is de projectenmarkt heel belangrijk geweest, maar is het omzetaandeel binnen de consumentenmarkt groeiende. Mari Frunt, vernoemd naar René’s vader, is een complete woninginrichtingszaak in Rosmalen.

Nieuws Wonen

Maandag 9 januari vond in De Woonindustrie in Nieuwegein de Topform-dealervergadering plaats. Daar werd de strategie van het meubelmerk richting 2020 gepresenteerd. Enkele opvallende elementen: de samenwerking wordt hechter, de slagkracht groter en de marges voor de dealers hoger.

Zo sluit ik me aan bij Dorminette
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.