Het verhaal van Comforte

Speciaal voor consumenten die om gezondheidsredenen een meer dan gemiddelde tijd in bed doorbrengen is Comforte een hoogwaardig slaapconcept. Voor hen is het ligcomfort belangrijk en bovendien moeten de verstelmogelijkheden van het bed optimaal zijn. Comforte biedt kwalitatief hoogwaardige zorgbedden die ook geschikt zijn voor zorginstellingen.

Het concept in het midden en midden/hoog segment kwam tot stand in nauwe samenwerking met leveranciers die de ontwikkelingen in de zorg goed kennen. Zij weten wat de eisen die zijn die aan zorgbedden worden gesteld en hebben die vertaald naar het assortiment van Comforte. Dealers die dit specialistische, waardevolle slaapconcept voeren profiteren onder andere van winkelpresentatie, website, luxe brochures, advertenties, beeldbank, persberichten, aanbevelingsbrieven en - heel belangrijk - kennis van de leveranciers.

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Directiesecretaresse Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De familie zit al decennialang in het woninginrichtersvak. Van het begin af aan is de projectenmarkt heel belangrijk geweest, maar is het omzetaandeel binnen de consumentenmarkt groeiende. Mari Frunt, vernoemd naar René’s vader, is een complete woninginrichtingszaak in Rosmalen.

Nieuws Wonen

Maandag 9 januari vond in De Woonindustrie in Nieuwegein de Topform-dealervergadering plaats. Daar werd de strategie van het meubelmerk richting 2020 gepresenteerd. Enkele opvallende elementen: de samenwerking wordt hechter, de slagkracht groter en de marges voor de dealers hoger.

Zo sluit ik me aan bij Comforte
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.