Het verhaal van BINNEN

Dé winkelformule voor de moderne vloeren- en raamdecoratiespecialist is BINNEN. Kiest u voor deze formule dan is de woon actieve consument uw doelgroep en staan advies, inspiratie, kwaliteit en trends hoog bij u in het vaandel.

BINNEN wordt gevormd door een groep ondernemers die vooral samenwerken op het gebied van:

- Promotie: folders, magazines, advertenties, stoepborden, website en landelijke PR
- Producten: collectieve afspraken met kernleveranciers en een basiscollectie
- Presentatie: een gezamenlijk interieur en gestuurde invulling voor de displays

Door optimaal gebruik van deze drie P’s scoort BINNEN al jaren bovengemiddeld. Naast een uiterst gezonde omzetgroei zorgt deze samenwerking bovendien voor een betere margestructuur.

Ondernemers die zich aansluiten bij BINNEN ontvangen een volledig omnichannel marketingpakket voor een optimale vindbaarheid op internet. Een belangrijk onderdeel is de microsite, waarop de collectie met actuele prijzen wordt gepresenteerd. Een lookbook inspireert consumenten die online een afspraak kunnen maken. Door koppeling van deze microsite wordt uw vindbaarheid verder verhoogd. U kunt dit basispakket uitbreiden met bijvoorbeeld een bannercampagne.

Uw contactpersoon
Karin Zwanikken

Karin is binnen RSO Wonen het eerste aanspreekpunt voor Woningtextiel, Meubelen en Slapen.

Functie Directiesecretaresse Euretco Wonen
Telefoon +31 (0)33 253 2805
Mobiel
E-mail wonen@euretco.com
Echte verhalen van Wonen ondernemers

De familie zit al decennialang in het woninginrichtersvak. Van het begin af aan is de projectenmarkt heel belangrijk geweest, maar is het omzetaandeel binnen de consumentenmarkt groeiende. Mari Frunt, vernoemd naar René’s vader, is een complete woninginrichtingszaak in Rosmalen.

Nieuws Wonen

Maandag 9 januari vond in De Woonindustrie in Nieuwegein de Topform-dealervergadering plaats. Daar werd de strategie van het meubelmerk richting 2020 gepresenteerd. Enkele opvallende elementen: de samenwerking wordt hechter, de slagkracht groter en de marges voor de dealers hoger.

Zo sluit ik me aan bij BINNEN
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.