Stage (online) Marketing Wonen

Digitaal én een fijne neus voor woninginrichting?
Zit je in het derde jaar van de hbo-studie Communicatie/Marketing?
Dan hebben wij een leuke en interessante marketing stage voor jou in de aanbieding!

Voor januari/februari 2018 zijn wij opzoek naar een enthousiaste

 

(online) Marketing stagiair(e)

Er is tijdens deze marketing stage ruimte voor jouw (afstudeer)opdracht.

Wie zijn wij?
Euretco Wonen, een divisie van Euretco B.V., is een dienstverlenende retailorganisatie die ondernemers in de interieurbranche ontzorgt op verschillende niveaus. Euretco Wonen levert diensten aan zelfstandige ondernemers die zijn gespecialiseerd in meubelen, woningtextiel en slapen. Euretco Wonen ondersteunt de aangesloten ondernemers bij de dagelijkse bedrijfsvoering van hun woonwinkel. Vrijheid en zelfstandigheid staan hierbij altijd centraal. De mate van samenwerken bepaalt de ondernemer helemaal zelf. Dit kan variëren van het uitvoeren van uw betalingsverkeer tot een vastomlijnd shopconcept zoals Topform, Slaapkenner, Binnen en Vivante.

Wat je gaat doen als marketing stagiair(e)
Op de afdeling Wonen van Euretco ga je aan de slag als stagiair Online Marketing. Een belangrijk onderwerp in deze marketing stage is ‘digital’. Voor onze ondernemers wordt het vraagstuk 'digital' steeds belangrijker. Wij helpen de ondernemers online vindbaar te maken en hen te positioneren als 'local hero'. Hiervoor hebben wij een online platform ontwikkeld waarin content, online marketing en productdata samenkomen. Dit vormt onderdeel van hun online winkelpresentatie en brengt de online oriënterende consument met de ondernemer in contact.

Behalve de online vindbaarheid van de ondernemers, ontwikkelen wij namens hen ook de online marketing ter ondersteuning van campagnes van de formules. Dit doen wij onder andere met de inzet van display bannering, Adwords en social advertising. Als marketing stagiair(e) ga je in de bovenstaande onderwerpen een ondersteunende rol vervullen, waarbij uiteraard ook rekening wordt gehouden met jouw (afstudeer)opdracht(en).

Wat wij vragen van onze marketing stagiair(e)

  • Je volgt een hbo-opleiding op het gebied van Marketing / Communicatie
  • Je hebt enige affiniteit met retail
  • Je hebt kennis van de begrippen SEO en SEA
  • Kennis van Photoshop / GIMP of een soortgelijk programma is een pre
  • Je bent zeer online gericht en ook actief op diverse Social Media kanalen
  • Gevoel voor woninginrichting en binnenhuisarchitectuur is een pre
  • Je herkent jezelf in de volgende kwaliteiten: toegankelijk, integer, innovatief, ambitieus en resultaatgericht

 

Wat bieden wij je?
Professionele begeleiding en een informele werksfeer binnen een ondernemende en dynamische werkcultuur en  een marktconforme stagevergoeding.

Solliciteren!
Voor meer informatie over deze marketing stage kan je contact opnemen met Irene Veenema, Productmanager via telefoonnummer: 033-2532815 of  per mail: i.veenema@euretco.com.

Geïnteresseerd? Dan kun je solliciteren door onderaan de advertentietekst op de button “Solliciteren” te klikken.