Stage Marketing Meubelen

Ben jij een derde- of vierdejaars student MBO of hbo in de richting van marketing?
Heb je goede kennis van Microsoft Office? En ben jij een energieke persoonlijkheid?
Dan is deze marketing stage iets voor jou!

 

Vanaf februari 2018 zijn wij voor minimaal 6 maanden opzoek naar een

Marketing stagiair(e) (on- en offline)

Wie zijn wij?
Euretco
is de grootste retail-serviceorganisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.900 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz, Hubo, Multimate, Decorette, Vivante, Binnen, Slaapkenner  en Topform. Daarnaast beschikt Euretco over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment: Babyface, Kidzface en Blue Rebel.

Wat je gaat doen als Marketing stagiair(e)
Binnen de divisie Wonen van Euretco op de afdeling Meubelen ga je aan de slag als Marketing stagiair(e). Tijdens deze marketing stage ga jij je bezig houden met automatisering, de optimalisatie van de website, het koppelen van diverse cijfermatige overzichten van leveranciers en ondernemers en het inzichtelijk maken van het aantal m2 per module. Daarbij spelen er zaken als het mede ontwikkelen van de Look en Feel per module en het vergroten van de efficiency van de backoffice.

Wat vragen wij van onze Marketing stagiair(e)
Je bent een derde- of vierdejaars student in de richting van marketing (on- en offline). Je bent gemotiveerd en enthousiast en je kunt goed werken met Microsoft Office. De volgende kwaliteiten zijn jou of het lijf geschreven:

  • Toegankelijk
  • Integer
  • Innovatief
  • Ambitieus
  • Resultaat gericht

 

Wij bieden
Professionele begeleiding en een informele werksfeer binnen een ondernemende en dynamische werkcultuur. Euretco biedt een marktconforme stagevergoeding.

Solliciteren op marketing stage
Geïnteresseerd? Onderaan de pagina kun je jouw interesse kenbaar maken door op “Solliciteren” te klikken.