Stage Marketing en Communicatie of Economie

Ben jij op zoek naar een uitdagende marketing/communicatie stage waarin je een steentje bijdraagt aan de Intersport Academie?

Wij zoeken een enthousiaste marketing/communicatie stagiair die samen met ons een succes maakt van het online trainingsprogramma voor de Intersportwinkels. Per direct en/of vanaf januari/februari 2018 zijn wij voor minimaal 5 maanden opzoek naar een

stagiair(e) Marketing/Communicatie Intersport

stage bij Intersport Academie

Wie wij zijn
Intersport Nederland, als onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.500 winkels in 43 landen, is dé sportspeciaalzaak voor zowel de serieuze als de sportieve vrijetijdsbesteding. INTERSPORT is de sportmarktleider in Nederland. Intersport Nederland is een formule van Euretco.

Euretco is een marktleidende retail-serviceorganisatie in Nederland, die samenwerkt met circa 1.900 ondernemers en franchisenemers (exploiteren samen zo’n 2.900 winkels). De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, wholesale en financiële dienstverlening. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz., Hubo, Decorette, Vivante, Topform, Slaapkenner en Binnen. Daarnaast beschikt Euretco over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment: Babyface, Kidzface en Blue Rebel. Het hoofdkantoor van Euretco is gevestigd in Hoevelaken.

Wat je gaat doen als stagiair(e) Marketing/Communicatie
Intersport heeft onlangs een interactieve e-learning app gelanceerd om de medewerkers in de winkels te kunnen trainen op productkennis, noviteiten van producten en om de ideale consumenten ervaring te creëren. Met de app willen wij ons middels deskundig verkooppersoneel in de markt differentiëren. Dit alles gebeurt in een competitieve omgeving. Tijdens de marketing/communicatie stage ben je medeverantwoordelijk voor het succes van deze app. Een belangrijk onderdeel van de stage zal zijn om de module productkennis te ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om binnen de kaders deze module op te zetten. Op een enthousiaste en gedreven wijze voer je de ondersteunende activiteiten rondom deze app uit. Dat varieert o.a. van contact hebben met leveranciers ten aanzien van materialen, het schrijven van content voor de app en het versturen van prijzen. De planning rondom de app houd je nauwlettend in de gaten en je zorgt ervoor dat je tijdig contact hebt met leveranciers en merken. We bieden veel kansen en stimuleren eigen inbreng. Daar verwachten we wel meer dan 100% inzet voor terug. Je draait als marketing/communicatie stagiair(e) mee als volwaardig teamlid.

Wat wij vragen van onze stagiair(e) Marketing/Communicatie

  • Je volgt een relevante MBO4 of hbo-opleiding op het gebied van Marketing/Communicatie of Economie (3e-jaars).
  • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je kunt commercieel schrijven.
  • Je houdt van organiseren en je toont graag eigen initiatief.
  • Je herkent jezelf in de volgende kwaliteiten: toegankelijk, integer, creatief, nauwkeurig, innovatief, ambitieus en resultaatgericht.

 

Wat wij bieden
Professionele begeleiding en een informele werksfeer binnen een ondernemende en dynamische werkcultuur. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Solliciteren!
Mocht je nog vragen hebben over deze Marketing/Communicatie stage, dan  kun je contact opnemen met Caressa Baldew, Inkoper Intersport, 033-2532440 of per mail: c.baldew@euretco.com. Ben je geïnteresseerd dan kun je solliciteren door onderaan deze advertentietekst op de button "Solliciteren" te klikken.