Stage Controlling (bedrijfseconomie)

Ben jij een tweedejaars student hbo bedrijfseconomie of
een laatstejaars student MBO bedrijfseconomie of soortgelijke opleiding?
Heb jij affiniteit met financiën?
Ken jij de ins en outs van Excel?
Steek je graag de handen uit de mouwen en weet jij van aanpakken?
Dan is deze stageplek wellicht iets voor jou!

 

Vanaf januari/februari 2018 zijn wij voor circa 5 maanden op zoek naar een

 

stagiair(e) Controlling (bedrijfseconomie)

Wie wij zijn
Euretco is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.900 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media.  De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz, Hubo, Multimate, Decorette, Vivante, Binnen, Slaapkenner  en Topform. Daarnaast beschikt Euretco met Babyface, Kidzface en Blue Rebel over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment.

Euretco Wonen heeft 650 aangesloten leden in de Wonen-branche (Meubelen, Slapen en Woningtextiel). Naast een 20-tal commerciële concepten (zoals Topform, Vivante, Binnen en Slaapkenner) is het Digitaal Platform volop in ontwikkeling. De Wonen divisie omvat 35 collega’s.

Wat je gaat doen als stagiair(e) controlling (bedrijfseconomie)
Je gaat aan de slag op de afdeling controlling van Euretco Wonen en Media. Je gaat meedenken over het optimaliseren van de operationele processen, evenals het verbeteren van financiële processen en rapportages. Je kan goed werken met Microsoft Office Excel en je wil graag leren werken met Microsoft AX. Een belangrijke opdracht in de stage controlling is: een Excel-model ontwerpen waarin de financiële afwikkeling van activiteiten in de webshop efficiënt te volgen is.

Wat vragen wij van de stagiair(e) controlling (bedrijfseconomie)
Je bent een tweedejaars student hbo bedrijfseconomie (of soortgelijke opleiding) of een laatstejaars student MBO bedrijfseconomie (of soortgelijke opleiding). Je bent energiek en enthousiast en je kan wonderen verrichten met Microsoft Office Excel. Je herkent jezelf in de volgende kwaliteiten: toegankelijk, integer, innovatief, ambitieus en resultaatgericht.

Wat wij bieden
Professionele begeleiding en een informele werksfeer binnen een ondernemende en dynamische werkcultuur en een marktconforme stagevergoeding. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Peter Jansen, Controller Euretco Wonen – Libris/Blz., via telefoonnummer (033) 253 2799 of per email: p.jansen@euretco.com.

Solliciteren!
Geïnteresseerd? Onderaan de pagina kun je jouw interesse kenbaar maken door op “Solliciteren” te klikken.

Solliciteren  Afdrukken Doorsturen