Het verhaal van Runnersworld

Op het gebied van hardlopen is Runnersworld marktleider en het startpunt voor iedere loper. Recreatieve en (semi)professionele hardlopers vinden bij Runnersworld een uitgebreid A-merkaanbod van hardloopschoenen, -kleding en -accessoires.

Bij de Runnersworld-vestigingen werken uitsluitend ervaren hardlopers die klanten altijd een deskundig en persoonlijk advies op hardloopgebied geven. Onmisbaar daarbij is de geavanceerde loop- en voetanalyse met video. Wedstrijdatleten en recreatieve lopers vinden zo altijd de schoen die het best bij hun loopstijl past. Tussen 2007 en 2014 riepen klanten Runnersworld maar liefst zes keer uit tot de Beste Winkelketen Sport.

Bij het opstarten van de winkel wordt u door Euretco centraal ondersteund. Voorafgaand wordt u als ondernemer uitgebreid gescreend, we helpen u bij een vestigingsplaatsonderzoek en het opstellen van de financieringsaanvraag. Daarnaast bieden wij professionele ondersteuning bij onder meer de winkelinrichting, automatisering en facturering, inkoop, communicatie en (online) marketing. Zo houdt u voldoende tijd over om te doen waar u goed in bent: het lopen voor hardlopers aangenamer maken.

Start een eigen Runnersworld winkel
Wij zijn op zoek naar ondernemers met passie voor running en kennis van de Retail. Neem contact met ons op voor meer informatie en kijk of uw ideeën over ondernemen met de visie van Runnersworld aansluiten.

Runnersworld, de nummer 1 in hardlopen.

Uw contactpersoon
Ruud Morien Sport

Ruud Morien is binnen Euretco Sport als expansiemanager uw eerste aanspreekpunt voor INTERSPORT, Runnersworld en The Athlete's Foot.

Functie Expansie manager
Telefoon +31 (0)33 253 24 86
Mobiel
E-mail r.morien@euretco.com
Echte verhalen van Sport ondernemers

Met zijn vrouw Erna begon Danny Pormes in 2004 een hardloopwinkel in Hoorn, tien jaar later volgde een vestiging in Purmerend. Beide winkels zijn aangesloten bij Runnersworld, en daarmee bij Euretco. Danny, oud-officier der mariniers, is zelf actief in running en voert zijn medewerkers - allemaal ervaren hardlopers - op de winkelvloer aan.

Nieuws Sport

​Ruim drieduizend lopers in Night Run: ‘fun run’ van vijf kilometer vanuit 25 Runnersworld-winkels. Hardloopketen Runnersworld, marktleider op het gebied van hardlopen, heeft 10.213 euro opgehaald voor KiKa, een stichting die fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker.

Zo sluit ik me aan bij Runnersworld
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.