Het verhaal van INTERSPORT

Voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft is INTERSPORT dé multi-sportspeciaalzaak, onderdeel van een wereldwijd netwerk met zo’n 5.300 winkels in ruim 40 landen. Met meer dan 80 sportwinkels in Nederland is er altijd wel een INTERSPORT in de buurt.

De INTERSPORT-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden. INTERSPORT is dé specialist in onder meer voetbal, fitness, tennis, running, wandelen, zwemmen, indoor, wintersport en hockey. De professionals van INTERSPORT geven klanten een vakkundig en persoonlijk advies.

Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van zelfstandig ondernemers. Bovendien draagt INTERSPORT graag bij aan een gezondere levensstijl. Onze filosofie hierbij is simpel; hoe leuker het is, hoe vaker je het doet.

Ondernemer worden van INTERSPORT
Voor diverse plaatsen in Nederland zijn wij op zoek naar enthousiaste ondernemers, liefst met retailervaring, passie voor sport en kennis van de lokale markt. Neem contact met ons op, door middel van het aanmeldformulier onderaan deze pagina, voor meer informatie en kijk of uw ideeën over ondernemen met de visie van INTERSPORT aansluiten.

Uw contactpersoon
Ruud Morien Sport

Ruud Morien is binnen Euretco Sport als expansiemanager uw eerste aanspreekpunt voor INTERSPORT, Runnersworld en The Athlete's Foot.

Functie Expansie manager
Telefoon +31 (0)33 253 24 86
Mobiel
E-mail r.morien@euretco.com
Echte verhalen van Sport ondernemers

Intersport Roden is een superstore van zo’n 1800 m2, met een regionale functie in de driehoek Groningen-Assen-Drachten met een sport- en casual assortiment. Via een rechtsvoorganger is de winkel al tientallen jaren lid van Euretco.

Nieuws Sport

Richard Visser is een ervaren ondernemer en al twintig jaar actief in de sneakerbranche. Tilburg, Venlo, Nijmegen en Den Bosch zijn de steden waar hij nu stores heeft van The Athlete’s Foot. “De formule groeit en wij groeien mee. Ondernemen is elke dag uitdagend, de formule is ijzersterk en in de winkels staan topteams klaar om consumenten te adviseren. We hebben een duidelijke visie en een heldere ambitie om dagelijks het beste uit onszelf te halen. Met het nieuwe concept in Tilburg gaan we ons ook onderscheiden en gaan we zeker meedoen in de grillige markt,” stelt een tevreden Richard Visser.

Zo sluit ik me aan bij INTERSPORT
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.