Omnichannel marketing

Omnichannel

De verschuiving naar omnichannel-retail was de afgelopen jaren de belangrijkste ontwikkeling op retailgebied. Hierbij is de zogeheten clicks en bricks-combinatie essentieel voor het behouden en versterken van een goede klantrelatie. Want om de strijd met grootwinkel- en ketenbedrijven te kunnen voeren moet iedere ondernemer ‘omnichannel proof’ zijn. Clicks en bricks zorgt ervoor dat met name door de inzet van collectieve online en offline marketing retailers online vindbaar én zichtbaar zijn.

Euretco biedt u een kant-en-klare online omgeving, zodat u zich kunt concentreren op het vermarkten van uw website en/of webshop in uw lokale afzetgebied. Daarbij is het essentieel dat de boodschap die u met uw fysieke winkel wilt uitdragen ook professioneel en 1-op-1 online overkomt. Als ketenregisseur faciliteert Euretco de aangesloten ondernemers en leveranciers optimaal zodat de consument wordt bereikt en het marktpotentieel volledig wordt benut.

Als omnichannel-dienstverlener faciliteert Euretco ook in het nieuwe winkelen en helpt zelfstandig ondernemers binnen de retailservicesorganisaties en formules optimaal te presteren, omzet te behouden. Zo wordt via samenwerking, efficiency en gehele online/offline ontzorging het toekomstperspectief veiliggesteld.Omnichannel-team Euretco

De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel waardoor omnichannel marketing steeds belangrijker wordt. Omnichannel is meer dan het openen uw winkeldeuren of de virtuele omgeving van een webshop. Daarom heeft Euretco een omnichannel-team dat commerciële kennis, e-commercetechnologie en online marketinginstrumenten combineert.

Met ons omnichannel-marketingbeleid zorgen we ervoor dat klanten een afgestemde, eenduidige en naadloze ervaring heeft, ongeacht het verkoopkanaal. Daarbij faciliteert en coördineert het omnichannel-team alle online- en platformontwikkelingen en activiteiten binnen de divisies en formules. Het team werkt nauw samen met preferred online marketingpartners voor onlinediensten als Google Advertising, display bannering, e-mail-, affiliate- en contentmarketing.

Daarnaast faciliteert en coördineert het team diverse reclameactiviteiten, zoals vormgeving, productie en verspreiding. Zo is online en offline marketingkennis altijd en overal optimaal beschikbaar.Reclamedrukwerk

Uit onderzoek blijkt dat consumenten wekelijks gemiddeld 40 minuten besteden aan het lezen van folders. Van hen bezoekt 95 procent een winkel. De professionals van Euretco helpen u graag bij het (laten) drukken en verspreiden van uw eigen folders, het vervaardigen van POS-materiaal en bij andere kleine en grote projecten.

Door ons grote netwerk van drukwerkleveranciers en hoge drukwerkvolumes profiteert u van scherpe prijsafspraken en schaalvoordeel. Wij leveren uw drukwerk tijdig en naar wens bij u af. 

Huis-aan-huis verspreiding
Ook helpen we u graag met de huis-aan-huis verspreiding van uw folders. Heeft u nog geen verspreidgebied? Geen probleem; we stellen een verspreidplan met u op, waarbij wij nauw samenwerken met Axender, een belangrijke speler op gebied van verspreidingen. Dat levert u diverse voordelen op waarvan u als ondernemer kunt profiteren.

AlleFolders.nl
Digitale reclamefolders hebben een enorme vlucht genomen, hoewel ook hardcopy reclamefolders nog steeds veel resultaat hebben. Omdat het bereik van digitale folders sterk groeit en ze een goede aanvulling zijn op de huis-aan-huis folder werkt Euretco samen met Reclamefolder.nl en Allefolders.nl.