banner-sport-Running-man-150

Sport

Euretco heeft INTERSPORT, als dé sportspeciaalzaak, Runnersworld als sterke formule in de hardloopsport en The Athlete’s Foot als dé grootste sneakerformule van Nederland. Daarnaast is er de minder vastomlijnde samenwerkingsvorm Sportpoint. Kiest u voor één van deze vormen? Dan profiteert u van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking. Uiteraard met behoud van uw eigen identiteit.

Bundel uw krachten in de sportbranche

Voordelen van een samenwerking met Euretco Sport:

  • Meer omzet en hogere marges
  • Inkoopvoordeel en Centraal Betalen
  • Snel en effectief inkopen
  • Effectievere reclame en promotie
  • Herkenbare winkeluitstraling
  • Onderlinge informatie-uitwisseling

Aansluiten bij Euretco Sport

Wilt u een sportwinkel openen of heeft u reeds een sportwinkel en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Euretco Sport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De formules en samenwerkingsvormen van Euretco Sport vindt u links in het menu.
> Neem contact op met Euretco Sport

Onze samenwerkingsvormen

U heeft bij Euretco Sport de keuze uit verschillende samenwerkingsvormen. U bepaalt zelf welke samenwerking het beste bij u past. Dit kan variëren van ondersteuning in de back office tot de meest gestructureerde vorm: franchising. De grenzen tussen de samenwerkingsvormen zijn niet zo scherp en varianten zijn ook mogelijk. Neem gerust een kijkje en bepaal welke samenwerkingsvorm het beste bij u past.
> Bekijk de samenwerkingsvormen

Snel en effectief inkopen

Inkopen is leuk, maar het kost u veel tijd. Daarom kunt u in onze eigen showroom in Leusden terecht. Hier worden voor elk inkoopseizoen de collecties overzichtelijk aan u gepresenteerd. Dit bespaart u veel tijd.

Sport Business Center

Een vast aanspreekpunt

Bij Euretco Sport krijgt u uw vaste accountmanager. Hij of zij ondersteunt u bij de inkoopbudgettering, assortimentssamenstelling, winkelautomatisering en exploitatiemanagement. Daarnaast kunt u bij uw accountmanager terecht voor langetermijn beslissingen zoals verbouwingen, overnames en uitbreidingen. Zo kunt u zich volledig richten op datgene waar u goed u bent: het succes van uw eigen winkelvloer.

Eigen Sportpoint-webshop

Vanaf begin 2014 heeft Sportpoint een eigen webshop waarbij u zich voor een vast maandbedrag kunt aansluiten. Uw klanten maken steeds minder onderscheid tussen winkels (bricks) en internet (clicks) en switchen voortdurend tussen de fysieke en de online wereld. Voor hen maakt het niets uit om welk kanaal het gaat: onderweg op hun smartphone, thuis op de pc of iPad, of in de winkel. De meesten van hen kijken eerst online en beslissen dan welke winkels ze willen bezoeken. Natuurlijk wilt u daar bij zijn!

De Sportpoint-webshop kent een sterke samenwerking aan de achterkant terwijl u aan de voorkant uw eigen, unieke ‘gezicht’ heeft, met een individuele look & feel. Er komt een landelijke landingspagina om marketing ook nationaal in te kunnen zetten. Door de consument bestelde artikelen kunnen worden gereserveerd en bij u in de winkel worden opgehaald, of worden rechtstreeks opgestuurd naar de klant.

Download hier de folder Euretco van Euretco Sport

Contact Euretco Sport

Euretco Sport
Koninginneweg 1, 
3871 JZ Hoevelaken


Postbus 150, 
3870 CD Hoevelaken

Telefoon: +31 (0)33 253 29 11
Fax: +31 (0)33 253 22 99
E-mail: info@euretco.com