Nieuws
Maandag 9 januari vond in De Woonindustrie in Nieuwegein de Topform-dealervergadering plaats. Daar werd de strategie van het meubelmerk richting 2020 gepresenteerd. Enkele opvallende elementen: de samenwerking wordt hechter, de slagkracht groter en de marges voor de dealers hoger.
Winkelformule BINNEN van Euretco, met momenteel dertig aangesloten ondernemers, blijft groeien. Komend jaar staat in het teken van verdere expansie met nieuwe ondernemers en van aantrekkelijke consumentenacties die worden gecommuniceerd met een 360 graden-marketingcampagne.
Hoevelaken, 6 december 2016 – Woonmodeconcept Vivante ontwikkelt zich dynamisch. Er werd een nieuwe huisstijl ingevoerd, recent is een compleet nieuw winkelinterieur gelanceerd en er sluiten zich nieuwe ondernemers aan die graag met het concept aan de slag willen, zoals Pot uit Axel.
Hoevelaken, 20 december 2016 – Linolux, met achttien winkels in Nederland, heeft onlangs voor Euretco Centraal Betalen gekozen. “We keren hiermee terug naar Euretco in de wetenschap dat de organisatie op dit gebied jarenlange expertise heeft,” aldus Tom Schilderman, coöperatievoorzitter van Linolux en tevens eigenaar van een Linolux-winkel in Maastricht.
Hoevelaken, 18 oktober 2016 – Franchiseformule Morgana, met vijftien slaapspeciaalzaken in Nederland, heeft onlangs voor Euretco Centraal Betalen gekozen.
Vorige pagina
  • 1
Volgende pagina