Nieuws
Het Miele Experience Center in Vianen bood het ideale podium voor de verschillende gastsprekers. De prachtige open ontvangstruimte gaf een beeld van de product technologieën, sfeerbeleving en merkwaarde waar dit van origine Duitse bedrijf in uitblinkt. Na een introductie van Mike Spoelder, Euretco Fashion en een kort woord van aftredend CEO Harry Bruijniks, nam Dennis de Rond de toeschouwers mee in de bijzondere wereld van Dubai. Acht jaar geleden stortte De Rond zich daar op de branding van merken en producten in ‘nieuwe’ economieën in Afrika. Anekdotes en sfeerbeelden van zijn werk in Dubai maakten inzichtelijk hoe hij deze bijzondere markt met vallen en opstaan veroverde.
Van der Weerden Kleding uit Someren heeft maandag 14 november de warme douche van het tv programma RADAR ontvangen. Ze kregen deze trofee overhandigd door Antoinette Hertsenberg.
Op maandag 30 en dinsdag 31 januari jl. vond in Hoevelaken de tweede gecombineerde editie van Man&Zo en Style&Dress plaats. De onlangs gerenoveerde beurszalen in Hoevelaken boden een podium aan meer dan 140 merken in fashion, accessoires en schoenen. Hét Dames- en Herenevent van Euretco Fashion trok deze editie meer dan 300 bij Euretco aangesloten ondernemingen.
Ondernemen vanuit het hart. Dat is waar mode-ontwerpster Monique Collignon de middag mee startte. Haar liefde voor de natuur leidde tot haar in 2015 gelanceerde Conscious Collection. Een modecollectie die met het bedrijf Waste2Wear ecologisch verantwoord wordt geproduceerd van gerecyclede PET-flessen. Collignon nam de ca. 150 aanwezige ondernemers mee in haar passievolle relaas over de totstandkoming van haar haute couture-collectie.
Maandag 1 en dinsdag 2 augustus vond in Hoevelaken de eerste gecombineerde editie van hét Dames- en Herenevent van Euretco Fashion plaats. De succesvolle Man&zo en Style&Dress resulteerde in een bezoekersaantal van meer dan 400 Euretco-ondernemers. Ruim 140 merken in fashion, accessoires en schoenen presenteerden hun collecties voor voorjaar/zomer 2017 en hun korte termijn collecties. Naast het bijwonen van trendpresentaties, oriëntatie op nieuwe merken en intekenen op collecties bleek de beurs bij uitstek een plek voor bijpraten en opdoen van nieuwe contacten. Alles onder het genot van een hapje en drankje op de zomers aangeklede foodcourt.
Vorige pagina
  • 1
Volgende pagina