Nieuws
Drukbezochte Style&Dress en Man&Zo zorgt voor hogere inkoopvolumes
Met de 180 aanwezige merken en labels gaat de februari-editie van de Style&Dress en Man&Zo van Euretco Fashion de boeken in als veelzijdig en vernieuwend. Het hoge bezoekersaantal onderstreept het toenemende vertrouwen en de actieve opstelling in de fashion-retail.
Roetgerink wint EK Passion Star
Roetgerink Mode en Schoenen uit Enter heeft een EK Passion Star gewonnen. Het bedrijf is, volgens de jury, een topper als het gaat om creativiteit, kwaliteit en passie. De Passion Stars werden op vrijdag 15 september jl. uitgereikt in Bielefeld, waar EK/servicegroup gevestigd is.
Futurisme schudt wakker in het Miele Experience Center
Het Miele Experience Center in Vianen bood het ideale podium voor de verschillende gastsprekers. De prachtige open ontvangstruimte gaf een beeld van de product technologieën, sfeerbeleving en merkwaarde waar dit van origine Duitse bedrijf in uitblinkt. Na een introductie van Mike Spoelder, Euretco Fashion en een kort woord van aftredend CEO Harry Bruijniks, nam Dennis de Rond de toeschouwers mee in de bijzondere wereld van Dubai. Acht jaar geleden stortte De Rond zich daar op de branding van merken en producten in ‘nieuwe’ economieën in Afrika. Anekdotes en sfeerbeelden van zijn werk in Dubai maakten inzichtelijk hoe hij deze bijzondere markt met vallen en opstaan veroverde.
Euretco Fashion ondernemer ontvangt "warme douche" van RADAR
Van der Weerden Kleding uit Someren heeft maandag 14 november de warme douche van het tv programma RADAR ontvangen. Ze kregen deze trofee overhandigd door Antoinette Hertsenberg.
Succesvolle beurs Man&Zo en Style&Dress
Op maandag 30 en dinsdag 31 januari jl. vond in Hoevelaken de tweede gecombineerde editie van Man&Zo en Style&Dress plaats. De onlangs gerenoveerde beurszalen in Hoevelaken boden een podium aan meer dan 140 merken in fashion, accessoires en schoenen. Hét Dames- en Herenevent van Euretco Fashion trok deze editie meer dan 300 bij Euretco aangesloten ondernemingen.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
Volgende pagina