Nieuws
Ondernemen vanuit het hart. Dat is waar mode-ontwerpster Monique Collignon de middag mee startte. Haar liefde voor de natuur leidde tot haar in 2015 gelanceerde Conscious Collection. Een modecollectie die met het bedrijf Waste2Wear ecologisch verantwoord wordt geproduceerd van gerecyclede PET-flessen. Collignon nam de ca. 150 aanwezige ondernemers mee in haar passievolle relaas over de totstandkoming van haar haute couture-collectie.
Van maandag 15 t/m woensdag 17 mei jl. vond in Hoevelaken de bekende Libris Blz.-beurs plaats. Bijzonder was de komst van Alfred Birney, winnaar van de Libris Literatuurprijs 2017 met zijn roman De tolk van Java. “De sfeer was prima, we hebben veel relaties ontvangen en het belooft wederom een goed boekenjaar te worden,” aldus Jan Peter Prenger, inkoper bij Libris Blz.
Op maandag 3 april werd voor de zestiende keer de jaarlijkse Libris Inspiratie Dag georganiseerd. Zo’n 260 boekverkopers genoten van een uitgebreid en deels ook interactief programma, met podiumpresentaties en workshops door Nederlandse én buitenlandse auteurs.
Richard Visser is een ervaren ondernemer en al twintig jaar actief in de sneakerbranche. Tilburg, Venlo, Nijmegen en Den Bosch zijn de steden waar hij nu stores heeft van The Athlete’s Foot. “De formule groeit en wij groeien mee. Ondernemen is elke dag uitdagend, de formule is ijzersterk en in de winkels staan topteams klaar om consumenten te adviseren. We hebben een duidelijke visie en een heldere ambitie om dagelijks het beste uit onszelf te halen. Met het nieuwe concept in Tilburg gaan we ons ook onderscheiden en gaan we zeker meedoen in de grillige markt,” stelt een tevreden Richard Visser.
Ja, de concurrentie met Facebook, Instagram en Netflix is groot. Maar gelukkig vinden veel ouders het nog steeds belangrijk dat hun kinderen boeken lezen, constateren Ad en Caroline Quist. 'Leesplezier overbrengen is enorm belangrijk.'
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
Volgende pagina