Nieuws
Hubo opent deuren ‘testwinkel’ in Woudenberg
Doe-het-zelf-keten Hubo opent op woensdag 8 november een winkel volledig ingericht volgens de nieuwe formule. Met de opening van Hubo Woudenberg, voorheen Multimate, slaat Hubo een nieuwe weg in waarbij de visie ‘zorgeloos wonen’ centraal staat. Hubo gaat met deze benadering uit van haar eigen authentieke kracht: persoonlijke service middels vakmanschap, alles leverbaar vanuit een groot assortiment en lokaal ondernemerschap.
Longlist Libris Literatuur Prijs 2018
Nog 18 schrijvers maken kans op de 25ste Libris Literatuur Prijs en het bijbehorende prijzengeld van 50.000 euro.
Drukbezochte Style&Dress en Man&Zo zorgt voor hogere inkoopvolumes
Met de 180 aanwezige merken en labels gaat de februari-editie van de Style&Dress en Man&Zo van Euretco Fashion de boeken in als veelzijdig en vernieuwend. Het hoge bezoekersaantal onderstreept het toenemende vertrouwen en de actieve opstelling in de fashion-retail.
Exclusief woonevent A-merken
Hoevelaken, 26 juli 2017 – Dutch Design Dock is de naam van het dealer-event voor leveranciers van A-merken. Het event vindt plaats op maandag 11 en dinsdag 12 september in de Beursfabriek te Nieuwegein.
Opening The Athlete's Foot Utrecht
Eind septeber is de grootste Nederlandse store van The Athlete’s Foot in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht geopend. Eigenaar Mik Ruskauff is vol vertrouwen over de toekomst: “We gaan knallen!”
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 7
Volgende pagina