Nieuws
Roetgerink Mode en Schoenen uit Enter heeft een EK Passion Star gewonnen. Het bedrijf is, volgens de jury, een topper als het gaat om creativiteit, kwaliteit en passie. De Passion Stars werden op vrijdag 15 september jl. uitgereikt in Bielefeld, waar EK/servicegroup gevestigd is.
Afgelopen zaterdag 2 september heeft in het Financieel Dagblad een bijdrage gestaan over "De winkel van de familie". Het artikel is o.a. gewijd aan modewarenhuizen als Voorwinden, Blijdesteijn Mode en Van Tilburg.
Hoevelaken, 10 november 2016 – Vanaf 1 januari 2017 worden de besturen van Euretco en EK/servicegroup (EK) geïntegreerd. Deze stap is een logisch gevolg van het integratieproces dat sinds de overname van Euretco door EK in april 2015 gefaseerd is ingezet. De samenvoeging van twee besturen resulteert in kortere lijnen, meer efficiency én slagkracht binnen het internationale concurrentieveld.
Hoevelaken, 26 juli 2017 – Dutch Design Dock is de naam van het dealer-event voor leveranciers van A-merken. Het event vindt plaats op maandag 11 en dinsdag 12 september in de Beursfabriek te Nieuwegein.
De longlist met tien genomineerden voor de Libris Geschiedenis Prijs 2017 is vandaag bekendgemaakt. De prijs bekroont historische boeken die een algemeen publiek aanspreken. De Libris Geschiedenis Prijs is een initiatief van Historisch Nieuwsblad, Libris, Nederlands Openluchtmuseum, Rijksmuseum Amsterdam en de Volkskrant en bestaat uit een geldbedrag van 20.000 euro. De prijs is onderdeel van de Maand van de Geschiedenis en wordt traditiegetrouw eind oktober uitgereikt.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 6
Volgende pagina