Nieuws
Met een zomers gevoel op inkoop! Style&Dress en Man&Zo werd goed bezocht
Een volle parkeerplaats bij Euretco in Hoevelaken afgelopen maandag 30 en dinsdag 31 juli. Ondanks de tropische temperaturen, werd de beurs goed bezocht en was de stemming positief. Tijdens de Style&Dress en Man&Zo presenteerden meer dan 120 merken hun collectie(s) voor zomer 2019 aan de bij Euretco aangesloten ondernemingen.
Nieuwe Hubo winkelopeningen - 3 op een rij!
Onlangs heropenden 3 winkels door het hele land hun deuren van Breezand, Bilthoven tot aan Heythuysen.
Hubo opent deuren ‘testwinkel’ in Woudenberg
Doe-het-zelf-keten Hubo opent op woensdag 8 november een winkel volledig ingericht volgens de nieuwe formule. Met de opening van Hubo Woudenberg, voorheen Multimate, slaat Hubo een nieuwe weg in waarbij de visie ‘zorgeloos wonen’ centraal staat. Hubo gaat met deze benadering uit van haar eigen authentieke kracht: persoonlijke service middels vakmanschap, alles leverbaar vanuit een groot assortiment en lokaal ondernemerschap.
Nieuwe generatie Fabert de Wit
Bart de Wit wordt de nieuwe eigenaar van Fabert de Wit per 1 januari 2019. Hij is de derde generatie van de familie de Wit in Hellevoetsluis en neemt de zaak over van zijn ouders Hans en Hanneke de Wit.
Angelika Schütz: wie wil groeien krijgt alle kansen
Bij Euretco zien wij onze mensen als een belangrijke factor in het succes van onze organisatie. Euretco investeert graag in de ontwikkeling van haar medewerkers en heeft levenslang leren hoog in het vaandel.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 8
Volgende pagina