Nieuws
Hoevelaken, 10 november 2016 – Vanaf 1 januari 2017 worden de besturen van Euretco en EK/servicegroup (EK) geïntegreerd. Deze stap is een logisch gevolg van het integratieproces dat sinds de overname van Euretco door EK in april 2015 gefaseerd is ingezet. De samenvoeging van twee besturen resulteert in kortere lijnen, meer efficiency én slagkracht binnen het internationale concurrentieveld.
Hoevelaken, 26 juli 2017 – Dutch Design Dock is de naam van het dealer-event voor leveranciers van A-merken. Het event vindt plaats op maandag 11 en dinsdag 12 september in de Beursfabriek te Nieuwegein.
De longlist met tien genomineerden voor de Libris Geschiedenis Prijs 2017 is vandaag bekendgemaakt. De prijs bekroont historische boeken die een algemeen publiek aanspreken. De Libris Geschiedenis Prijs is een initiatief van Historisch Nieuwsblad, Libris, Nederlands Openluchtmuseum, Rijksmuseum Amsterdam en de Volkskrant en bestaat uit een geldbedrag van 20.000 euro. De prijs is onderdeel van de Maand van de Geschiedenis en wordt traditiegetrouw eind oktober uitgereikt.
Hoevelaken, 20 december 2016 – Linolux, met achttien winkels in Nederland, heeft onlangs voor Euretco Centraal Betalen gekozen. “We keren hiermee terug naar Euretco in de wetenschap dat de organisatie op dit gebied jarenlange expertise heeft,” aldus Tom Schilderman, coöperatievoorzitter van Linolux en tevens eigenaar van een Linolux-winkel in Maastricht.
Hoevelaken, 6 december 2016 – Woonmodeconcept Vivante ontwikkelt zich dynamisch. Er werd een nieuwe huisstijl ingevoerd, recent is een compleet nieuw winkelinterieur gelanceerd en er sluiten zich nieuwe ondernemers aan die graag met het concept aan de slag willen, zoals Pot uit Axel.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 5
Volgende pagina