Nieuws
Ja, de concurrentie met Facebook, Instagram en Netflix is groot. Maar gelukkig vinden veel ouders het nog steeds belangrijk dat hun kinderen boeken lezen, constateren Ad en Caroline Quist. 'Leesplezier overbrengen is enorm belangrijk.'
Retailservice-organisatie Euretco heeft de rechten verworven voor The Athlete’s Foot in België. Klanten kunnen bij The Athlete’s Foot onder meer terecht voor sneakers van Nike, Adidas, Asics, Reebok, Puma, New Balance, Vans en Converse en voor sports-fashion kleding en bijhorende accessoires.
Maandag 9 januari vond in De Woonindustrie in Nieuwegein de Topform-dealervergadering plaats. Daar werd de strategie van het meubelmerk richting 2020 gepresenteerd. Enkele opvallende elementen: de samenwerking wordt hechter, de slagkracht groter en de marges voor de dealers hoger.
Nog 18 schrijvers maken kans op de Libris Literatuur Prijs 2017 en het bijbehorende prijzengeld van 50.000 euro. De jury onder leiding van Janine van den Ende (medeoprichter en bestuurslid VandenEnde Foundation) koos de volgende titels voor de longlist van deze prestigieuze prijs voor de beste oorspronkelijk Nederlandstalige roman van het afgelopen jaar
Op maandag 30 en dinsdag 31 januari jl. vond in Hoevelaken de tweede gecombineerde editie van Man&Zo en Style&Dress plaats. De onlangs gerenoveerde beurszalen in Hoevelaken boden een podium aan meer dan 140 merken in fashion, accessoires en schoenen. Hét Dames- en Herenevent van Euretco Fashion trok deze editie meer dan 300 bij Euretco aangesloten ondernemingen.
Vorige pagina
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Volgende pagina