Euretco Fashion Academy
Met trots presenteren wij de start van de Euretco Fashion Academy
Je kunt vanaf nu structureel van ons een aantal opleidingen verwachten. Een interessant aanbod voor jou als ondernemer, maar zeer zeker ook voor je medewerkers. De onderwerpen die je kunt verwachten in ons programma; 

Opleidingen 

  • Leiderschapspracticum: van ondernemer naar inspirerend leider
  • Gastvrijheid in het DNA van je bedrijf
  • Zo zorg je voor de Klantervaring 9+ tijdens de customer journey
  • Veranderd ondernemerschap 

Daarnaast gaan we in de toekomst met een aantal business modellen aan de slag om te blijven werken aan de optimalisatie van je bedrijfsbeleid en aan een beter rendement. Alle ondernemers mogen zich hier voor inschrijven. Wij houden je hiervan op de hoogte! 

Wat kan je verwachten?
Het zijn korte sessies van een aantal dagen wat beheersbaar en praktisch toepasbaar is. De eerste training is een leiderschapspracticum in samenwerking met Marjolein Mesman, Retail management coach van CUBE retail en acteurs van Podium T voor het practicum. Praktisch en toepasbaar.

In het nieuwe retailen staat de P van people centraal. Meer dan je collectie en je winkeluitstraling zorgen de mensen in je organisatie voor klantbeleving. Organisaties die hier goed in zijn hebben een sterk gemeenschappelijk en onderscheidend organisatie DNA. Een DNA dat doorleefd is in de harten van alle medewerkers. Dit vraagt om sterk leiderschap van jou als ondernemer. Hoe krijg jij ze mee? 

Bekijk hier het Euretco Leiderschapspracticum: van ondernemer naar inspirerend leider

Meer weten? Voor vragen en meer informatie kan je contact opnemen met Marianne Meuwese-Wielinga via  m.meuwese@euretco.com / mob.nr. 06 51 11 66 81 of Arja de Boer via a.deboer@euretco.com / mob.nr. 06 51 33 29 20.   

Ik wil mij direct inschrijven 

Meld je aan vóór 1 september a.s.