Euretco Fashion evenementen

Style & Dress en Man & Zo - 30 en 31 januari 2017 in Hoevelaken

De succesvolle eerste gezamenlijk editie van de Style&Dress en Man&Zo beurs smaakte naar meer. Daarom verwelkomen we u graag op maandag 30 en dinsdag 31 januari bij de tweede editie. Wij adviseren om zoveel mogelijk afspraken bij uw leveranciers te plannen, zodat u efficiënt kunt werken. De beurs is exclusief voor Euretco-leden en kent ruime openingsuren. Wij zorgen voor een inspirerende omgeving en een Foodplein waar u naast heerlijke winterkost, collega’s en accountmanagers van Euretco kunt ontmoeten. Wilt u graag meer informatie ontvangen, stuur dan een mail naar: euretcofashion@euretco.com

De derde editie van Style&Dress en Man@Zo staat gepland op 31 juli en 1 augustus 2017 in Hoevelaken.

Klik hier voor het verslag en een sfeerimpressie van de tweede editie van deze beurs januari jl.============================================================================================


Thema bijeenkomsten

Maandag 13 maart staan er twee themabijeenkomsten op de planning.
Pinterest voor bedrijven: vinden en gevonden worden!  

Meer bloglezers, de omzet van de webshop verhogen, meer bezoekers naar uw website, natuurlijke klantbinding: welk bedrijf wil dat niet? Onze gastspreker neemt u mee in de wereld van Pinterest, een socialmedia kanaal waarmee bedrijven op korte termijn een groot publiek bereiken.

Voordat mensen tot aankoop van een product of dienst overgaan, doen zij online vaak het nodige voorwerk. Afbeeldingen op Pinterest zijn daarbij een veelgebruikte bron van inspiratie. Zie het als een visuele zoekmachine. Door gebruikmaking van interessante, goedgevulde borden zullen mensen uw account volgen en content repinnen: gratis reclame! Daarom is Pinterest voor bedrijven ideaal.

Wilt u weten wat het u kan opleveren? Hoe u het opzetten van een Pinterest-profiel het beste kunt aanpakken? Of hoe u deze verder kunt uitbouwen? Meld u dan aan voor de presentatie op 13 maart a.s.

U bent van harte welkom bij Euretco Fashion in Hoevelaken. De presentatie vindt plaats in de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Koffie/thee is aanwezig. Aansluitend kunt u een lunch gebruiken in het restaurant bij Euretco Fashion (voor eigen rekening). 

>> aanmelden

Hoe vertaalt u modesegmenten naar buyer persona's?
 
 
Doelgroepen zijn passé, we hebben het nu over buyer persona's. Wat zijn de uitdagingen, interesses en doelen van deze persona's. Waar kunnen we ze vinden en op het juiste moment relevant voor hen zijn? En kunnen we de modesegmenten, de belevingswerelden die u als ondernemer creëert hieraan koppelen?

In deze sessie presenteren we u een stappenplan hoe u buyer persona's opstelt die relevant zijn voor uw bedrijf. Hoe bepaal je ze? Hoe maak je ze relevant? Hoe gebruik je ze? Hoe zorg je dat ze door het hele bedrijf worden gebruikt? Al deze en meer vragen beantwoorden we in deze sessie. Meld u nu aan voor deze sessie op maandag 13 maart a.s.

U bent voor deze presentatie van harte welkom bij Euretco Fashion in Hoevelaken. De presentatie/workshop vindt plaats van 13.00 tot ca. 15.00 uur. Koffie/thee is aanwezig. Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u lunchen in het restaurant van Euretco (voor eigen rekening). 

============================================================================================


Trendevents


woMENspiration

De data voor volgende trenddagen worden z.s.m. online gezet.

Klik hier voor het verslag van woMENspiration van december 2016.

Futurisme schudt wakker in het Miele Experience Center 12-12- 2016

3D-printing, robotica, online profilering, innovatieve mode, nieuwste stoftoepassingen en prints, grensverleggende tactiliteiten, de weerslag van de Brexit en de verkiezing van Trump op trends. Deze onderwerpen en meer waren onderdeel van een enerverende middag in het Miele Experience Center. Meer dan 300 mode-ondernemers, hun medewerkers en prominenten uit de mode-industrie werdenmeegenomen in een maalstroom van innovaties door gastsprekers Dennis de Rond, Richard van Hooijdonk, Christine Boland en Stefan Compeer. Wat restte na deze succesvolle woMENspiration 2016-editie is een groep geïnspireerde ondernemers die het modevak vol vertrouwen 2017 in loodsen.

Het Miele Experience Center in Vianen bood het ideale podium voor de verschillende gastsprekers. De prachtige open ontvangstruimte gaf een beeld van de product technologieën, sfeerbeleving en merkwaarde waar dit van origine Duitse bedrijf in uitblinkt. Na een introductie van Mike Spoelder, Euretco Fashion en een kort woord van aftredend CEO Harry Bruijniks, nam Dennis de Rond de toeschouwers mee in de bijzondere wereld van Dubai. Acht jaar geleden stortte De Rond zich daar op de branding van merken en producten in ‘nieuwe’ economieën in Afrika. Anekdotes en sfeerbeelden van zijn werk in Dubai maakten inzichtelijk hoe hij deze bijzondere markt met vallen en opstaan veroverde.

Richard van Hooijdonk maakte vervolgens zijn reputatie als professioneel ‘wakkerschudder’ meer dan waar. Zijn virtuoze opsomming van futuristische innovaties op het gebied van robotica, bodyhacking met chips in het lichaam wisselde hij af met ontwikkelingen in de mode-industrie. De opkomst van ‘slimme’ kleding die informatie van het lichaam gebruikt om de gezondheid te monitoren of de temperatuur van het lichaam aan te passen. De 3D-printing-technologie die ervoor zorgt dat we in de toekomst met een modeltekening de nieuwste mode uit Japan razendsnel beschikbaar maken. Het is allemaal al mogelijk en het zal de komende jaren voor nieuwe uitdagingen zorgen in ons vakgebied. Zijn ‘overall’ boodschap was ‘omarm de nieuwe mogelijkheden, ze zijn niet te stoppen’.

Christine Boland nam het stokje over met een prikkelende blik op de trends voor herfst/winter 2017-2018. Vooral politieke ontwikkelingen en de migrantenstroom hebben een grote invloed op ons wereldbeeld, onze idealen en onze leefomgeving.

Mode-innovaties en stromingen gaan daarin mee. Het levert prachtige modewerelden op waaruit Christine design languages als ‘disrupted romanticism’ en ‘cultivated confusion’ extraheert. De toepassing van stoffen, kleuren, prints, bewerkingen, tactiliteiten en silhouetten geven een fantasierijk modebeeld voor herfst/winter 2017-2018. Boland zorgde vervolgens voor vertaling van het modebeeld naar mogelijkheden in collecties en modewinkels.

Na de diverse creatieve en culinaire kookworkshops in de prachtige keukens van Miele, was het aan Stefan Compeer om de dag af te sluiten met een boeiend betoog over de mogelijkheden en trends binnen de Men’s Tailoring. Compeer, eigenaar van EssentialPrjcts, specialiseert zich al jaren in merk strategieën, opbouw van collecties en koopprocessen met minimalistische risico’s. In het bijzonder zijn visie op de vervagende grens tussen smart en casual wear bood een nieuw perspectief op hoe een collectie-samenstelling wordt geoptimaliseerd.

Euretco Fashion kijkt terug op een geslaagd event waar gastsprekers elkaar naadloos aanvulden in het prachtige decor van Mieles Experience Center. In 2017 zal de serie events door Euretco Fashion worden voortgezet. T.z.t. ontvangt u hier meer informatie over. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze events? Neem dan contact met ons op via: euretcofashion@euretco.com