Euretco Fashion evenementen


 

   

MENspiration - 11 december 2017

Save the date


Aankomende events

   

 

 

Events die eerder plaatsvonden 

   

Marketing Insights - 13 november 2017 - We LOVE Google!Tijdens de vierde editie van Marketing Insights dit jaar hebben we op veler verzoek Google centraal staan. Google is dé tool voor uw online etalage & fysieke winkel. Een ochtend en een middag in het teken van meten is weten en duiken in het (online) zoekgedrag van uw consument.

Google Analytics | 10.30u - 12.30u
Google Analytics is de basis van uw consumentenkennis en marketingstrategie. Hoeveel bezoekers komen er op uw site, hoe komen ze op uw site, welke pagina's worden veel bezocht en ook belangrijk: waar haakt men af?

Wanneer u zich opgeeft voor deze informatiebijeenkomst horen we graag van u:
- Óf u Google Analytics al gebruikt?
- Hoe vaak u het gebruikt en welke onderdelen?
- En welke vragen u graag beantwoord wilt zien.

AANMELDEN kan via euretcofashion@euretco.com  o.v.v. Aanmelden Marketing Insights en de gekozen sessie(s).  

Google Adwords | 13.30u - 15.30u
Google Adwords is het advertentieprogramma van Google. Het bestaat o.a. uit Google Search, Google Display en Google Shopping. Dit alles kunt u inzetten om meer consumenten naar uw website, webshop en fysieke winkel te leiden.

Wanneer u zich op geeft voor deze informatiebijeenkomst horen we graag van u:
- Óf u Google Adwords al inzet voor uw bedrijf?
- Zo ja, of u dit zelf doet of uitbesteedt?
- welke vragen u graag beantwoord wilt hebben.

AANMELDEN kan via euretcofashion@euretco.com  o.v.v. Aanmelden Marketing Insights en de gekozen sessie(s).  
Dave Jansman | Spreker van de dag | Google certified.

Dave werkt als Online Marketeer bij Euretco. Hij is verantwoordelijk voor de SEO en SEA strategie van verschillende landelijke retailformules, zoals The Athlete’s Foot, Intersport en Decorette.

Wij zorgen weer voor koffie, thee en water. Tijdens de lunchpauze kunt u gebruik maken van het restaurant op eigen kosten. 
Graag ontvangen wij uw aanmelding zo snel mogelijk. Aanmelden kan tot uiterlijk 9 november aanstaande.  

Trendsessie met Truus Dokter - november 2017Ontluik, inspireer en doe!

Wat worden de trends voor inkoop herfst/winter 2018/2019?

De trendinformatie winter 2018/2019 willen we op een andere manier invullen dan u tot nu toe van ons gewend bent. Dit najaar nodigen wij u graag uit voor een kleine intieme trendsessie met Truus Dokter. Zij vertegenwoordigt trendbureau Peclers in Nederland en België. In 2015 is Truus Dokter uitgeroepen als Trend Forecaster van het jaar. In een groep van ongeveer 20 ondernemers gaat u met Truus Dokter kijken naar de trends, kleuren en stijlen voor AW 2018/2019.

Door de kleinschaligheid van deze sessies is er de mogelijkheid actief met elkaar en Truus van gedachten te wisselen. Een unieke ’must do‘, zodat u goed voorbereid aan uw inkoopseizoen kunt beginnen!

De uitnodiging heeft u onlangs in uw mailbox ontvangen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met uw accountmanager of stuur een mail naar euretcofashion@euretco.com. Aanmelden kan tot en met 22 oktober, met maximaal 2 personen per onderneming. Kosten zijn € 49,- p.p. (dit is inclusief borrel met hapjes) en het vindt plaats in onze showroom in het WFC te Amsterdam, Toren 4, etage 8.


Dutch Design Week - 25 oktober 2017


Stretch your brain! Een inspirerende designtour…. voor wie niet vast wil roesten

'Stretch’ is de essentie van Design. Door de geest te stretchen ontstaat ruimte om te innoveren. Om te veranderen van richting, van werkwijze, van omgeving en van visie op de wereld. Ook uw wereld, uw onderneming! Een unieke dag voor u. Samen met Viva Vulto, Trend forecaster bij Christine Boland, bezoeken wij de Dutch Design Week in Eindhoven.

Dit is een event van wereldfaam en mede door de samenwerking met Viva, gaat u aan het einde van deze dag naar huis vol nieuwe energie en innovatieve ideeën!

Met maximaal 20 deelnemers per dag is er ook alle ruimte samen met uw collega ondernemers te brainstormen over alles wat ter tafel komt.

Het programma  
9.30u    Ontvangst
10.00u  Voorstelronde
10.30u  Viva Vulto Presentatie The underlying Pattern  | Stretch | DDW
12.00u  Lunch
13.00u  Tour Dutch Design week op de fiets (tussenstop bij Piet Hein Eek voor een drankje)
17.00u  Borrel
17.45u  Diner (optioneel)

Na inschrijving ontvangt u alle details over de locatie, het ontvangst en de parkeeraanwijzingen in Eindhoven.

Kosten zijn € 109 p.p. Dit is inclusief de entree DDW, een hand-out presentatie, lunch en borrel, het vervoer per fiets, koffie/thee tijdens ontvangst en de presentatie/tour. Diner is optioneel.

Schrijf u uiterlijk 12 oktober in voor deze unieke dag en wij verwelkomen u graag in Eindhoven! Deze dag kan alleen doorgaan bij minimaal 15 aanmeldingen. U kunt zich hier inschrijven.

 
Marketing Insights

Op Maandag 18 september hebben we wederom een prachtig programma voor de Marketing Insights in Hoevelaken. We hebben Loek Balvers van Spotler en Eric-Jan Dijks van BZTRS Agency bereid gevonden om boeiende presentaties te geven over respectievelijk Emailmarketing en SEO/Zoekmachine-optimalisatie. Deelname aan beide sessies is kosteloos. Geef je wel uiterlijk 11 september op via euretcofashion@euretco.com.

SEO anno 2018; meer bezoekers voor je website/shop | Eric-Jan Dijks | 10.30 - 12.30

Je hebt een prachtige website of webshop. Maar in de zoekresultaten wordt je steeds verder naar beneden gedrukt. Hoe zorg je dat meer bezoekers je website vinden zonder dat je daarvoor hoeft te betalen?

Eric-Jan Dijks werkt als SEO-consultant vanuit BZTRS (www.bztrs.nl) voor klanten zoals Lamp en Licht, Van Lanschot en Euretco. Daarnaast heeft hij in het verleden voor bedrijven als Sanoma en Energiedirect.nl gewerkt. Hij vertelt hoe je met zoekwoorden, geoptimaliseerde pagina’s, goede meta-teksten etc. je verkeer kunt laten toenemen.

Ben je toe aan de volgende stap? Wil je je website of webshop naar een hoger niveau tillen? De laatste ins en outs van Google en het algoritme te weten komen? Zorg dan dat je deze presentatie niet mist.

Emailmarketing | Loek Balvers | 13.30 - 15.30

Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Loek Balvers, managing partner van Spotler, vertelt alles over effectieve Emailmarketing.

Waarom is Emailmarketing zo belangrijk? Hoe zet je het succesvol in? Waar moet je op letten bij het maken van een goede en commerciele nieuwsbrief? Hoe ga je om met segmentatie, personalisatie, een lage open of click-ratio?

Dit en meer leer je in deze sessie over succesvolle Emailmarketing. Aan het einde van de sessie vertrek je met een dosis inspiratie en de beste tips en tricks.FASHION impression, een modefeest dat naar meer smaakt

Twee volle theaters, honderden geïnspireerde mode-professionals, het Fashionteam, Jos Burgers en de nieuwste najaarsmode. De ingrediënten voor een succesvol modefeest van Euretco Fashion. 

Zwolle had de primeur op dinsdag 5 september in Theater De Spiegel. Ruim 350 ondernemers en hun medewerkers werden ontvangen met een lopend buffet. Mike Spoelder beet in de theaterzaal het spits af met een prikkelende introductie, waarna hij het podium overdroeg aan Mariska Schennink en Answell Mamman.In een wervelende presentatie ondersteund met prachtige collectiebeelden, combinaties en musthaves beschreven Mariska en Answell het najaarsbeeld in de mode. Speciale aandacht was er voor vlogs –gemaakt bij Vallen Mode in Harmelen- waarin verschillende combinaties uit de najaarsmode werden gepresenteerd. Met name de praktische doorvertaling naar de winkelvloer, met de collecties en combinaties, werd door de aanwezigen zeer gewaardeerd.In het tweede gedeelte van de avond zorgde Jos Burgers voor eyeopeners en regelmatig luid gelach. Zijn Wet van Snuf en geweldige anekdotes die in een cabaretshow niet zouden misstaan, maakten zijn boodschap niet minder helder. De aanwezigen vertrokken met nieuwe inzichten en een goed gevulde goodiebag tegen middernacht huiswaarts.

De avond op woensdag 6 september in Theater de Parade in Den Bosch deed niet onder voor de première in Zwolle. Met maar liefst 670 aanwezigen werd weer een avond vol mode, beleving, lach en inspiratie gevuld.

De reacties van aanwezigen bevestigden dat de FASHION impression een event is dat zeker navolging zal krijgen in nauwe samenwerking met diverse leveranciers die ook aan deze editie hun -door Euretco zeer gewaardeerde- bijdrage deden.


Marketing Insights Euretco Fashion - no. 2Maandag 26-06 vond de tweede editie van de Marketing Insights van Euretco Fashion plaats. Deze gratis sessies richten zich specifiek op marketeers in de mode. De ochtend werd ingevuld door Mirjam van Rees van Retailfans met een praktische Facebook training. In een vlotte, boeiende presentatie zette zij het belang van een goede Facebook-strategie uiteen.Dit begeleidde ze met diverse voorbeelden van Facebook-successen bij concullega’s. De ruim 40 aanwezige deelnemers kregen grote aantallen eigen voorbeelden voorgeschoteld met verbetertips. Tot slot werd er uitgebreid aandacht besteed aan Facebook-marketing, de do’s and dont’s en belangrijke geld besparende tips.

In de middag presenteerde Alm Wiggers (senior accountmanager bij Euretco Fashion) de retailontwikkelingen en kerncijfers per modesegment.

In interactie met de aanwezigen werd besproken hoe deze retailontwikkelingen richting geven aan marketing-beslissingen. Daarnaast werd ingegaan op de manier waarop marketeers voorraadniveau, inkoopbeslissingen en marge-doelstellingen kunnen én moeten benutten voor hun marketing-inspanningen.

De volgende Marketing Insights staat gepland voor september.Enerverende MENspiration in de Fietser in EdeDe 33 graden celsius buiten was niet de enige reden dat de temperatuur snel opliep op 19 juni in De Fietser in Ede. De presentaties van gastsprekers Manon van Gasteren en Dennis Wilt waren daar zeker debet aan. In hoog tempo en vol enthousiasme namen zij de toehoorders mee in de ontwikkelingen in respectievelijk de fietsindustrie en de meteorologie. Answell Mamman sloot af met de vernieuwingen in de mode en een kijk op hoe je deze spot en inzet voor een innovatievere en inspirerende modezaak.

Klik hier voor de uitgebreide verslag van het evenement. 

 

What’s Next 22/05/17


Op 22 mei vond het trendevent What’s Next plaats bij Monique Collignon in Amsterdam. Deze dag stond in het teken van de laatste trendontwikkelingen in de retail en damesmode. Klik hier voor een sfeerimpressie. 

 


Trendevents

 

 

 

Op 12 december 2016 hebben we voor onze dames- en herenondernemers de trendinformatie gecombineerd in het Miele Experience Center in Vianen. Met inspirerende sprekers als Richard van Hooijdonk, Christine Boland en Stefan Compeer, was het een daverend succes. Klik hier voor het verslag en een sfeerimpressie.

Data voor de trendevents in 2017 volgen.

  

 

Jaarlijks organiseren wij meerdere trendevents. Op 20 juni 2016 hebben we de eerste editie van MENspiration georganiseerd bij en in samenwerking met Hans Boodt te Zwijndrecht. Op 19 juni 2017 heeft een enerverende tweede editie van MENspiration plaatsgevonden in De Fietser in Ede.