Euretco Fashion evenementen

 

   

FASHION impression


Heeft u zich al met uw verkoopmedewerkers aangemeld voor FASHION impression op 5 september in Zwolle of 6 september in Den Bosch? FASHION impression is dé motivatie avond speciaal voor u en uw team. Beide avonden staan in het teken van de laatste trends en musthaves voor Winter 17/18. Daarnaast geeft Jos Burgers een wervelende motivatie sessie voor u en uw verkoopmedewerkers.

Bekijk hieronder het programma en meld u vandaag nog aan. Toegangsbewijzen worden toegewezen op volgorde van inschrijving.

Programma

Vanaf 18.00u zijn u en uw verkoopmedewerkers van harte welkom. Wij zorgen voor heerlijke soep en broodjes voordat het programma begint. 19.15u Opening door Mike Spoelder

19.45u Trends Winter 17/18 door Answell Mamman en Mariska Schennink
De accountmanagers van Euretco Fashion tonen uw verkoopmedewerkers deze avond het modebeeld voor zowel dames als heren, met bijbehorende must-haves voor het komende seizoen. Na de presentatie zijn uw verkoopmedewerkers nóg beter in staat om uw klant juist te adviseren en deze met een goed gevoel uw winkel uit te laten gaan.

PAUZE 21.00u Motivatie sessie door Jos Burgers
Met 'gewoon' tevreden klanten schiet u weinig op. Wat u wilt, zijn fans. Want fans bevelen u aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met u mee en hebben het beste met u voor. Om van klanten fans te maken moet u hun verwachtingen overtreffen. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het allesbehalve. Dit is in veel organisaties geen dagelijkse gewoonte. Hier komt Jos Burgers om de hoek kijken.

In een anderhalf uur durend programma neemt Jos u en uw verkoopmedewerkers op zijn bekende ludieke, humoristische wijze mee in de mogelijkheden tot het creëren van fans! Geïnspireerd, gemotiveerd en met een lach verlaat u en uw team deze avond het theater! Naar verwachting is het programma rond 22.30u afgelopen.

Na afloop kan er nog worden nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje die voor u klaar staan in de foyer.

Wij hebben er heel veel zin in en zien uit naar de komst van u en uw team. Tot dan!
Team Euretco Fashion


Aankomende events

   

Marketing Insights

18.09.2017 | Hoevelaken

Op maandag 18 september vindt bij Euretco Fashion in Hoevelaken de volgende Marketing Insights plaats. Dit evenement is gericht op marketeers in de mode. Uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom. Over de inhoud van deze dag zullen we u binnenkort verder informeren. Zet deze datum alvast in uw agenda!

Team Euretco Fashion

#marketinginsights

 

Events die eerder plaatsvonden 

   

'Duurzame' editie van hét dames- en herenevent van Euretco FashionHet gezamenlijk organiseren van Man&Zo en Style&Dress bewijst wederom een succesvol concept te zijn. Het beursthema ‘Duurzaamheid’ van deze derde editie bleek dan ook niet alleen maatschappelijk ingegeven, maar ook cryptisch. Meer dan 150 merken presenteerden zich aan bij Euretco aangesloten ondernemingen. Naast de zomer 2018 dames- en herencollecties, was er een grote rol weggelegd voor schoenen en accessoires, maar ook voor branchevreemde producten die in modewinkels een steeds grotere rol innemen. 

Op maandag 31 juli en dinsdag 1 augustus jl. vond in Hoevelaken de derde editie van Man&Zo en Style&Dress plaats. Fashionleveranciers en agenturen presenteerden in de vier grote beurszalen hun lente/zomer 2018- en korte termijn collecties. Met een bezoekersaantal van rond de 85% van de bij Euretco aangesloten mode-ondernemers is de zomereditie geslaagd te noemen. Ondernemers troffen naast bekende merken en accessoire-leveranciers, diverse nieuwe merkleveranciers aan.

Het geheel werd opgefleurd door twee foodpleinen waar Angus Steak burgers, zomersalades en ambachtelijke soep werd geserveerd. De plek bij uitstek voor ondernemers om op informele wijze collega-ondernemers en leveranciers te spreken. Ook was er tijdens de trendpresentaties- en beursevaluaties ruimte voor discussie en reflectie over collectiekeuze en assortimentsbeleid.

Speciale aandacht was er dit jaar voor branche gerelateerde en branchevreemde artikelen. Met een sfeervolle presentatie van bijou, luxe zeepproducten, kaarsen, ‘groene’ producten, speciale thee/koffie, boeken en kunstobjecten werden ondernemers geprikkeld om breder te denken. Lifestyle, beleving en ook educatie zijn gemeengoed geworden en vormen ook in modewinkels een steeds belangrijker element.

Positieve reacties van zowel ondernemers als leveranciers op het gezamenlijk presenteren van de heren- en damescollecties sterkt in de overtuiging dat de samenwerking een duurzaam karakter heeft gekregen. De volgende editie van Man&Zo en Style&Dress staat gepland voor het eerste kwartaal 2018. De precieze datum wordt binnenkort bekend gemaakt.Marketing Insights Euretco Fashion - no. 2Maandag 26-06 vond de tweede editie van de Marketing Insights van Euretco Fashion plaats. Deze gratis sessies richten zich specifiek op marketeers in de mode. De ochtend werd ingevuld door Mirjam van Rees van Retailfans met een praktische Facebook training. In een vlotte, boeiende presentatie zette zij het belang van een goede Facebook-strategie uiteen.Dit begeleidde ze met diverse voorbeelden van Facebook-successen bij concullega’s. De ruim 40 aanwezige deelnemers kregen grote aantallen eigen voorbeelden voorgeschoteld met verbetertips. Tot slot werd er uitgebreid aandacht besteed aan Facebook-marketing, de do’s and dont’s en belangrijke geld besparende tips.

In de middag presenteerde Alm Wiggers (senior accountmanager bij Euretco Fashion) de retailontwikkelingen en kerncijfers per modesegment.

In interactie met de aanwezigen werd besproken hoe deze retailontwikkelingen richting geven aan marketing-beslissingen. Daarnaast werd ingegaan op de manier waarop marketeers voorraadniveau, inkoopbeslissingen en marge-doelstellingen kunnen én moeten benutten voor hun marketing-inspanningen.

De volgende Marketing Insights staat gepland voor september.Enerverende MENspiration in de Fietser in EdeDe 33 graden celsius buiten was niet de enige reden dat de temperatuur snel opliep op 19 juni in De Fietser in Ede. De presentaties van gastsprekers Manon van Gasteren en Dennis Wilt waren daar zeker debet aan. In hoog tempo en vol enthousiasme namen zij de toehoorders mee in de ontwikkelingen in respectievelijk de fietsindustrie en de meteorologie. Answell Mamman sloot af met de vernieuwingen in de mode en een kijk op hoe je deze spot en inzet voor een innovatievere en inspirerende modezaak.

Klik hier voor de uitgebreide verslag van het evenement. 

 

What’s Next 22/05/17


Op 22 mei vond het trendevent What’s Next plaats bij Monique Collignon in Amsterdam. Deze dag stond in het teken van de laatste trendontwikkelingen in de retail en damesmode. Klik hier voor een sfeerimpressie. 

 


Trendevents

 

 

 

Op 12 december 2016 hebben we voor onze dames- en herenondernemers de trendinformatie gecombineerd in het Miele Experience Center in Vianen. Met inspirerende sprekers als Richard van Hooijdonk, Christine Boland en Stefan Compeer, was het een daverend succes. Klik hier voor het verslag en een sfeerimpressie.

Data voor de trendevents in 2017 volgen.

  

 

Jaarlijks organiseren wij meerdere trendevents. Op 20 juni 2016 hebben we de eerste editie van MENspiration georganiseerd bij en in samenwerking met Hans Boodt te Zwijndrecht. Op 19 juni 2017 heeft een enerverende tweede editie van MENspiration plaatsgevonden in De Fietser in Ede.