Euretco Fashion evenementen

 

   

Enerverende MENspiration in de Fietser in EdeDe 33 graden celsius buiten was niet de enige reden dat de temperatuur snel opliep op 19 juni in De Fietser in Ede. De presentaties van gastsprekers Manon van Gasteren en Dennis Wilt waren daar zeker debet aan. In hoog tempo en vol enthousiasme namen zij de toehoorders mee in de ontwikkelingen in respectievelijk de fietsindustrie en de meteorologie. Answell Mamman sloot af met de vernieuwingen in de mode en een kijk op hoe je deze spot en inzet voor een innovatievere en inspirerende modezaak.

Klik hier voor de uitgebreide verslag van het evenement. 

 

   

Marketing InsightsMaandag 26 juni organiseren we voor de tweede keer onze Marketing Insights meeting voor de marketeers onder ons in Hoevelaken. In deze tweede meeting ontvangen we Mirjam van Rees van Retailfans. Zij gaat u alle ins en outs van Facebook vertellen. Vervolgens zal Alm Wiggers (accountmanager bij Euretco Fashion) u bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de retail. Klik hier voor meer info en om u aan te melden.

 

 

   

Man&Zo en Style&Dress

Graag heten we u van harte welkom op 31 juli en 1 augustus in Hoevelaken voor de 3e editie van onze gezamenlijke heren- en damesbeurs Man&Zo en Style&Dress. Klik hier voor meer informatie over de beurs. Het overzicht van deelnemende leveranciers treft u hier aan.

Een verslag en sfeerimpressie van de 2e editie van de beurs in januari treft u hier aan.

 


Aankomende events

   

Marketing Insights

In september vindt bij Euretco Hoevelaken Marketing Insights plaats. Nadere informatie omtrent dit event volgt binnenkort.

 

 

Events die eerder plaatsvonden 

   

What’s Next 22/05/17


Op 22 mei vond het trendevent What’s Next plaats bij Monique Collignon in Amsterdam. Deze dag stond in het teken van de laatste trendontwikkelingen in de retail en damesmode. Klik hier voor een sfeerimpressie. 

 


Trendevents

 

 

 

Op 12 december 2016 hebben we voor onze dames- en herenondernemers de trendinformatie gecombineerd in het Miele Experience Center in Vianen. Met inspirerende sprekers als Richard van Hooijdonk, Christine Boland en Stefan Compeer, was het een daverend succes. Klik hier voor het verslag en een sfeerimpressie.

Data voor de trendevents in 2017 volgen.

  

 

Jaarlijks organiseren wij meerdere trendevents. Op 20 juni 2016 hebben we de eerste editie van MENspiration georganiseerd bij en in samenwerking met Hans Boodt te Zwijndrecht.