Euretco Fashion evenementen

 

   

Kom naar What's Next op maandag 22 mei a.s.Op die dag heten we u van harte welkom in het atelier van Monique Collignon aan de Paasheuvelweg 8 in Amsterdam. Christine Boland en Monique Collignon verzorgen een wervelende middag met o.a. 'Consumertrends – The Underlying Pattern en New Dialogues Zomer 2018'.

Spreker: Christine Boland | Trendanalist

Christine Boland is in de eerste plaats Trendwatcher/ Trendanalist met een achtergrond in de psychologie en mode. Zelf geeft ze de voorkeur aan Trendanalist boven Trendwatcher; analist beschrijft de actieve rol beter.

Christine geeft als spreker lezingen en presentaties in binnen- en buitenland en wordt door velen gezien als een inspirerende spreker, of meer nog: een inspirator. Ze zet haar toehoorders aan het denken door haar verrassende invalshoeken. Daarnaast geeft ze vanuit een consultancy-rol advies aan bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Spreker: Monique Collignon | Modeontwerpster

Monique Collignon is vooral bekend geworden door haar couture. Sinds midden 2015 is Monique Collignon een nieuwe weg ingeslagen en is een samenwerking aangegaan met Monique Maissan uit Shanghai. Maissan heeft de afgelopen 8 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van stoffen uit recyclede petflessen.

Monique Collignon werkt met deze stoffen die eco-vriendelijk en verantwoord zijn geproduceerd. “Door op deze manier mijn bedrijf te leiden en mijn collecties te maken, creëer ik aandacht voor mens en milieu op alle vlakken.

De stoffen die worden verwerkt in de Collignon Conscious Collection zijn zo prachtig dat ze op zijde lijken. De stoffen en productie van de gehele collectie zijn duurzaam en empoweren vrouwen middels hun kleding een positieve invloed uit te oefenen op mens en milieu.

"Consumenten dragen bij aan een beter en schoner milieu door ‘een Collignon’ te dragen.”

Locatie

M&M International Fashion BV Paasheuvelweg 8 11105BH, Amsterdam

Kosten

De kosten voor deelname aan What’s Next zijn €69,- p.p. (excl. btw).

Aanmelden What’s Next

Wilt u bij deze inspirerende dag aanwezig zijn? Klik hier om u aan te melden. (Vermeldt in uw mail uw contactgegevens, bedrijfsnaam, relatienummer, met hoeveel personen u komt en hoeveel boekjes u bij wilt bestellen.)

Voor meer info over dit event kunt u een mail sturen naar: euretcofashion@euretco.com

 

   

MENspiration 19/6: Op zoek naar nieuwe inspiratie?


Op 19 juni a.s. organiseert Euretco, samen met De Fietser, een inspirerend dagje uit. Heel graag verwelkomen wij u bij MENspiration. Een bijzonder moment om vlak voor het nieuwe inkoopseizoen bijgepraat te worden over de nieuwste ontwikkelingen in retail door spraakmakende gastsprekers.

Wij hebben een inspirerend programma samengesteld op een unieke plek in Ede. Een experience centrum waar de meest innovatieve fietsen van vandaag en morgen zijn te bewonderen: het rijksmonument de Westhal.

Wordt het niet eens tijd dat wij o.a. onze seizoensopeningen aanpassen op klimaatsverandering? Wilt u ook weten hoe het weer en de seizoenen veranderen?

Is duurzaamheid een must of gewoon een trend?

Waarom zien wij steeds meer experience centra vanuit leveranciers? Wat is het effect op de verkoop van deze producten en wat betekent dit voor de dealers? Dit soort vraagstukken passeren 19 juni de revue.

Tot slot laten wij u zien wat er niet mag ontbreken in de zomercollecties voor zomer 2018.

Onder het genot van muziek, hapjes en drankjes is er volop ruimte om ondernemers en leveranciers te ontmoeten.

Sprekers:

Dennis Wilt - Meteoroloog, TV-presentator RTL4, dagvoorzitter, presentatietrainer en gastspreker: weer, water, klimaat en duurzaamheid

Diverse natuurverschijnselen hebben een steeds grotere invloed op ons steeds efficiëntere dagelijkse leven. “De bevlogenheid van meteoroloog Dennis Wilt blijkt als hij spreekt over het weer, het klimaat en duurzaamheid. Welke kansen bieden de bedreigingen van een veranderend klimaat? Een toekomst met vooruitzichten die we deels kunnen beïnvloeden? Met Dennis als presentator bent u verzekerd van een vakkundige en enthousiaste presentatie!”

Answell Mamman - Euretco Fashion

Als Senior Accountmanager Heren bij Euretco Fashion heeft Answell jarenlange ervaring op het gebied van modetrends en retailtrends. Welke modetrends zien we Europees, voor de Nederlandse markt? Waar kunt u uw consument mee naar uw winkel trekken? Tijdens MENspiration vertelt Answell u over de trends voor zomer 2018.

Dennis van der Sanden – Locatiemananger en Teamleider De Fietser

Een enthousiast en gedreven persoon, die getypeerd wordt door begrippen als verantwoordelijkheid, vindingrijk en flexibel. Het organiseren, structureren, plannen, coachen en het op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden zijn zijn belangrijkste competentiepunten. Een teamleider die als Locatiemanager van de Fietser ons alles kan vertellen over beleving en fietsen.

Locatie

De Fietser Akulaan 2 6716 XN Ede (Let op: stel uw navigatiesysteem in op de Badweg in Ede)

Kosten

De kosten voor deelname aan MENspiration zijn € 35 p.p. (excl. btw).

Aanmelden MENspiration

Wilt u bij deze inspirerende dag aanwezig zijn? Klik hier om u aan te melden. (Vermeldt in uw mail uw contactgegevens, bedrijfsnaam, relatienummer en met hoeveel personen u komt.)

Aanmelden kan tot 5 juni 2017.

Voor meer info over dit event kunt u een mail sturen naar: euretcofashion@euretco.com.

 

 

   

Na een succesvolle eerste en tweede editie van Style&Dress en Man&Zo staat de derde alweer gepland. U bent van harte welkom op maandag 31 juli en dinsdag 1 augustus 2017 in Hoevelaken. Meer informatie volgt.

Klik hier voor het verslag en een sfeerimpressie van de tweede editie van deze beurs januari jl.

 

 

   

Maandag 13 maart staan er twee themabijeenkomsten op de planning. Hoe kun je Pinterest zakelijk gezien het beste inzetten (10.00u - 12.00u) en hoe vertaal je modesegmenten naar Buyer Persona’s (13.00 - 15.00)? Opgeven kan tot en met vrijdag 3 maart via euretcofashion@euretco.com

 Thema bijeenkomsten

Maandag 13 maart staan er twee themabijeenkomsten op de planning.
Pinterest voor bedrijven: vinden en gevonden worden!  

Meer bloglezers, de omzet van de webshop verhogen, meer bezoekers naar uw website, natuurlijke klantbinding: welk bedrijf wil dat niet? Onze gastspreker neemt u mee in de wereld van Pinterest, een socialmedia kanaal waarmee bedrijven op korte termijn een groot publiek bereiken.

Voordat mensen tot aankoop van een product of dienst overgaan, doen zij online vaak het nodige voorwerk. Afbeeldingen op Pinterest zijn daarbij een veelgebruikte bron van inspiratie. Zie het als een visuele zoekmachine. Door gebruikmaking van interessante, goedgevulde borden zullen mensen uw account volgen en content repinnen: gratis reclame! Daarom is Pinterest voor bedrijven ideaal.

Wilt u weten wat het u kan opleveren? Hoe u het opzetten van een Pinterest-profiel het beste kunt aanpakken? Of hoe u deze verder kunt uitbouwen? Meld u dan aan voor de presentatie op 13 maart a.s.

U bent van harte welkom bij Euretco Fashion in Hoevelaken. De presentatie vindt plaats in de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Koffie/thee is aanwezig. Aansluitend kunt u een lunch gebruiken in het restaurant bij Euretco Fashion (voor eigen rekening). 

Aanmelden


Hoe vertaalt u modesegmenten naar buyer persona's?
 
 
Doelgroepen zijn passé, we hebben het nu over buyer persona's. Wat zijn de uitdagingen, interesses en doelen van deze persona's. Waar kunnen we ze vinden en op het juiste moment relevant voor hen zijn? En kunnen we de modesegmenten, de belevingswerelden die u als ondernemer creëert hieraan koppelen?

In deze sessie presenteren we u een stappenplan hoe u buyer persona's opstelt die relevant zijn voor uw bedrijf. Hoe bepaal je ze? Hoe maak je ze relevant? Hoe gebruik je ze? Hoe zorg je dat ze door het hele bedrijf worden gebruikt? Al deze en meer vragen beantwoorden we in deze sessie. Meld u nu aan voor deze sessie op maandag 13 maart a.s.

U bent voor deze presentatie van harte welkom bij Euretco Fashion in Hoevelaken. De presentatie/workshop vindt plaats van 13.00 tot ca. 15.00 uur. Koffie/thee is aanwezig. Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u lunchen in het restaurant van Euretco (voor eigen rekening). 


Aanmelden

 


Trendevents

 

 

 

Jaarlijks organiseren wij meerdere trendevents. Op 20 juni 2016 hebben we de eerste editie van MENspiration georganiseerd bij en in samenwerking met Hans Boodt te Zwijndrecht.

 

 

 

Op 12 december 2016 hebben we voor onze dames- en herenondernemers de trendinformatie gecombineerd in het Miele Experience Center in Vianen. Met inspirerende sprekers als Richard van Hooijdonk, Christine Boland en Stefan Compeer, was het een daverend succes. Klik hier voor het verslag en een sfeerimpressie.

Data voor de trendevents in 2017 volgen.