Consument Centraal-dag


What makes you different? Waarom zou de consument voor je kiezen (en blijven kiezen)?

De consument centraal 
In de dagelijkse praktijk gaan we vaak op de automatische piloot. Overtuigingen, buikgevoel en ‘zo doen we het altijd’ spelen hierin een grote rol. Het is daarom belangrijk om regelmatig een stap achteruit te doen. Om de manier waarop we klanten benaderen, onze service, onze marketing en andere bedrijfsonderdelen onder de loep te nemen. Staat de consument hierin nog steeds centraal? En maken wij (echt) het verschil ten opzichte van onze concurrentie?

Een dag vol inzichten en ontwikkeling
Euretco Fashion & Marketing Insights slaan de handen ineen met een dagprogramma met als thema 'De Consument Centraal'. Een dag gevuld met plenaire presentaties en kleinere groepen, waarbij het krijgen van inzicht centraal staat. Inzicht in de echte behoeftes van consumenten, de ontwikkelingen in de markt en per branche en hoe je deze inzichten zo in kan zetten dat je onderscheidend vermogen creëert voor de consument.

Programma
10.00 uur Ontvangst 10.30 uur Chantal Riedeman van Shopology | Wat is jullie onderscheidend vermogen? 12.30 uur Pauze 13.30 uur Alm Wiggers van Euretco Fashion | Retail ontwikkelingen 2018 14.30 uur Alm Wiggers, Arja de Boer, Belinda Verkaik & Eric van Mullem van Euretco Fashion | Performance en ontwikkelingen per branche 15.30 uur Afsluiting

Uitermate geschikt voor ondernemer én marketing professionals
De Consument Centraal-dag is uitermate geschikt voor zowel ondernemer als marketeer. Juist die combinatie maakt dat ondernemer en marketeer(s) samen de inzichten delen om een gezamenlijke strategie op te zetten die voor een onderscheidend vermogen en meer aantrekkingskracht naar winkel en website/shop oplevert. 

Meld je vandaag nog aan!
Deelneme aan De Consument Centraal-dag is kosteloos.  Het event vindt plaats bij Euretco Fashion, Koninginneweg 1 in Hoevelaken.

AANMELDEN 

 

 

Chantal Riedeman, Shopology  

Wat is jouw onderscheidend vermogen?
Je wil het verschil maken ten opzichte van je concurrentie. Je wil dat jouw klanten voor jouw mooie bedrijf kiezen. En voor jouw mooie bedrijf blijven kiezen. Hoe doe je dat? En hoe zorg je ervoor dat jouw klanten zelfs ambassadeurs worden en hun goede ervaringen met jullie maar al te graag met andere potentiële klanten willen delen? Dat kan alleen als je zélf weet wat jullie onderscheidend vermogen is. Hoe maken jullie hét verschil voor jullie klanten? En als je dit weet, is het van groot belang om dit te communiceren. Zorg dat zowel jouw team als jullie klanten het weten en ervaren. Zo geef je de consument een reden om jóuw winkel te bezoeken en te blijven bezoeken.

Het is de kunst om écht verbinding te maken met je klant!
Hoe je dit doet? Daar weet Chantal je alles over te vertellen, zodat je met nieuwe en prikkelende inzichten naar huis gaat.

 Alm Wiggers, Euretco Fashion   

Welk trends en ontwikkelingen hebben invloed op het gedrag van de consument? De consument is niet veranderd qua mens, maar wel in het gedrag. Alm staat stil bij de verbinding die de Retailer zal moeten maken met de consument om de toekomst tegemoet te gaan. Geen verbinding is geen relatie, is geen toekomst….!? Samen gaan we brainstormen over het onderscheidend vermogen van u als retailer, zodat u nog beter kunt inspelen op de behoeften van de consument. 

Verder zoomen we in op de performance van dit seizoen Winter 2018 van de totale branche, waarna er samen met de accountmanager van ieder branche nog in klein comité de verdieping wordt opgezocht over de ontwikkelingen binnen de specifieke branche waar de ondernemer actief in is: Kindermode - Arja de Boer, Bodyfashion - Belinda Verkaik, Damesmode - Alm Wiggers, Herenmode - Eric van Mullem