Het verhaal van Multimate

Het leveren van maatwerkgerichte service en het ontzorgen van klanten vormen de kracht van Multimate.

De medewerkers van Multimate zijn goed opgeleid en kunnen iedere klusser – van onervaren tot professional – voorzien van een goed en persoonlijk advies. Klanten hebben bij Multimate de keuze uit een breed serviceaanbod, variërend van advies tot het volledig uit handen geven van de klus. Dat maakt Multimate tot een complete bouwmarkt voor elk klusniveau.

Multimate-vestigingen hebben een overzichtelijk en duidelijk gesorteerd assortiment. De formule lanceert regelmatig aansprekende acties, brengt folders uit, communiceert via de eigen Multimate-website en hanteert scherpe prijzen. Met de Multipas sparen klanten voor extra klustegoed.

Zit ondernemen in je bloed? Beschik je naast passie voor klussen ook over vakmanschap, gevoel voor service en doorzettingsvermogen? Een eigen doe-het-zelfzaak behoort dan wellicht tot de mogelijkheden!

Uw contactpersoon
Ruud Morien Doe Het Zelf

Ruud Morien is binnen Euretco Doe Het Zelf als expansiemanager uw eerste aanspreekpunt voor HUBO en Multimate.

Functie Expansie manager
Telefoon +31 (0)33 253 23 36
Mobiel
E-mail r.morien@euretco.com
Echte verhalen van Doe het zelf ondernemers

“Mijn opa begon net na de oorlog met een timmerbedrijf, met een eigen zagerij. Vanwege gezondheidsproblemen is hij in 1967 een winkel gestart. Van 100 m2 toen is de winkel in de loop der jaren uitgegroeid tot 4000 m2, met twee formules: Multimate en Otak. Doe-het-zelf en wonen onder één dak blijken elkaar prima aan te vullen en versterken, waarbij de mannen meestal kiezen voor het eerste en de vrouwen voor het tweede.”

Nieuws Euretco Doe het zelf

Doe-het-zelf-keten Hubo opent op woensdag 8 november een winkel volledig ingericht volgens de nieuwe formule. Met de opening van Hubo Woudenberg, voorheen Multimate, slaat Hubo een nieuwe weg in waarbij de visie ‘zorgeloos wonen’ centraal staat. Hubo gaat met deze benadering uit van haar eigen authentieke kracht: persoonlijke service middels vakmanschap, alles leverbaar vanuit een groot assortiment en lokaal ondernemerschap.

Zo sluit ik me aan bij Multimate
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.