Het verhaal van Decorette

Een van de oudste franchiseformules in Nederland is de landelijke keten Decorette die al sinds 1972 bestaat. Met ruim 40 vestigingen in Nederland heeft Decorette de hoogste naamsbekendheid in de branche. 

Woonatelier is een unieke Decorette-formule met een compleet woonmode-assortiment. Decorette-ondernemers onderscheiden zich door hun kennis, service en vakmanschap en adviseren consumenten met een persoonlijk interieurconcept op maat. Sfeer en gemak zijn kernbegrippen in de Decorette-filosofie, ondersteund door de eigen montage- en stoffeerdienst van de ondernemers.

Het aanbod bestaat uit raamdecoratie, zonwering, gordijnen, vloerbedekking, verf en behang, aangevuld met accessoires. Het assortiment met de laatste trends, is opgebouwd uit verschillende stijlen en prijsniveaus. Naast ons eigen Decorette-kwaliteitsmerk, voeren we gerenommeerde merken zoals Luxaflex, Eijffinger en Flexa.

Bouwmarkt Multimate Eindhoven opende in 2015 de eerste Decorette shop-in-shop. Met veel beleving, inspiratie, lef én een plek waar consumenten terechtkunnen voor goed en professioneel advies. Decorette groeit en daarmee ook de shops-in-shop bij Multimate die al mogelijk zijn vanaf zo’n 100 tot 150 m2.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de Decorette winkel in de Hubo te Nieuw Amsterdam.
Klik hier voor een sfeerimpressie van de Decorette winkel in de Multimate te Enschede.

Uw contactpersoon
Daniëlle de Haas
Functie Accountmanager Decorette
Telefoon +31 (0)33 253 2848
Mobiel +31 (0)6 51 12 20 13
E-mail d.dehaas@euretco.com
Echte verhalen van Doe het zelf ondernemers

Arnold Nijenbanning is eigenaar van een Hubo XL van 1250 m2 in Nieuw-Amsterdam. Hij kocht de winkel zeven jaar geleden en koos na de teloorgang van Doeland voor Hubo, vanwege de krachtige formule. Hij was al aangesloten bij DGN retail en - na de overname - sinds 2014 bij Euretco.

Nieuws Euretco Doe het zelf

Hoevelaken, 2 december 2016 – Deze maand zijn drie ondernemers binnen DGN retail gestart met het nieuwe winkelautomatiseringssysteem ASPOS. Pluspunten zijn onder meer de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en lagere servicekosten. De pilot verloopt succesvol en de uitrol naar de overige ondernemers, met de DHZ-formules Hubo en Multimate, vindt vanaf januari 2017 tot aan de zomer plaats.

Zo sluit ik me aan bij Decorette
Stap 1
Aanmelding

Vul direct het aanmeldformulier in.

Stap 2
Afspraak

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier nemen wij contact met u op.